Spoko, już kończę. Ale roboty jest sporo. Mialem skończyć w styczniu a nie uda się nawet w lutym.... Caly mechanizm otwierania i dopasowanie zabiera masę godzin. Wyświetlacz (navi) to gotowiec. A oczywiście system będzie wspólpracowal z audio przez wejście AUX
no to ja czekam na efekty z utęsknieniem...temat z wbudową w schowek górny mi zginął.. więc czekam na relację ze zmagań i powodzenia
No to jest.
Zrobiłem dostawianą, chowaną nawigację na konsoli środkowej.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...tml#post836535
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 27-03-2012 o 19:49
Jestem kolejnym szczęśliwym posiadaczem AUXWielkie podziękowanie dla osoby która to wymyśliła ! Dla mnie najgorzej to było wyjąć ICS z Alfy ale jakoś poszło
Gra naprawdę bardzo ładnie, tylko jak dla mnie to Dolby trzeba wyłączyć na kasecie
Ale zastanawia mnie co by było gdyby całkiem odpiąć głowice od kasety bo chyba ona generuje trochę szumu ?
Nic nie generuje szumu jeżeli dobrze polutowałeś. Jest czyściutki dźwięk. No może niektórych drażni obracający się silniczek![]()
Nie jest i pisze że nie ma szumów. Tylko nigdy nie daje się na maksa bo powyżej 90% mocy zawsze wzmacniacz ma prawo zniekształcać dźwięk. Może masz kiepski kabel albo kiepski lut.
Ja dopiero dziś mając wolne wyjąłem ICS i "pospawałem" kabelki tak jak koledzy radzicie. Żałuje tylko , że tak długo jezdziłęm na transmiterze kensingtona , który w parze z XENONEM made in China całkiem cienko sobie radził. Ze starych słuchaweczek sennheiser mx70 wziłąłem kabelek i jestem w szoku jak to brzmi...Obawiam się, że prawie jak z DSP:x teraz brzmi muza w mojej 166. W sumie "prawie" robi dużą róznicę ale ja nie moge się przyczepić po ogarnięciu głośników seryjnych z gwizdkami+ filc na drzwiach , że takie fajne audio jest w 166.
Polecam każdemu ten modzik bo jakość dzwięku jest za je bi sta.
[C