a ja sprzedałem alfine ;)) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce ;) !!
Printable View
a ja sprzedałem alfine ;)) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce ;) !!
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę srebrnej 156 (z Dębicy) spotkanej w sobotę na parkingu pod Tarnicą w Wołosatym :)
czyli do Janowa już nie jedziesz, szkoda bo już jedno autko odpadło. Nawet nie zobaczyłem Twojego obklejonego dachu a podobno ciekawie to wydlądało.Cytat:
a ja sprzedałem alfine ) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce !!
To szacun na forum, zacna zamiana skoro na 166. Sam teraz jestem w trakcie remontu 166 kolegi i coraz bardziej mi się ten model podoba.
nom ale 166 to ma w planach
teraz planuje wrocic na 2 kolka
Potwierdzam :D Byłem wczoraj świadkiem tej transakcji - szedłem z pieskiem na spacer koło sądu i widziałem Bellę na pięknych felgach, z oklejonym dachem i kartkami na szybach. Widząc czerwone ramki chciałem nawet podejść, ale pakowaliście oponki do bagażnika i tak właśnie myślałem, że to chyba transakcja sprzedaży. Nie chciałem przeszkadzać, zresztą już trochę mi się spieszyło oddać Micrę do wypożyczalni :(
Hehe, ciekawe, zawsze jak jestem w Rzeszowie, to spotykam kiniego :P, nawet jak nie jestem Bellą :( Tak, żę jak następnym razem, jak już będę swoją zobaczę 166kę na klubowych ramkach, to migam prawym i zjeżdżamy na pobocze :)
Pozdrawiam i powodzenia w realizacji planów zakupowych :)
pozdrowienia dla:
czerwonej 155 RNI stojacej na parkingu kolo Podpromia
ciemnej 156SW chyab RPZ widzianej wczoraj przed 20 na 4 miedzy Sędziszowem a Rzeszowem
156SW blue daytona widzianej miedzy Sedziszowem a Ropczycami - nie wiem czy mnie Maciek zauwazyl
:)
Dzis w godzinach poznego popoludnia widziana morska gtv TB :D ktos z klubu?? przewiozlbym sie taka :D
pozdrowionka dla 156 widzianej 1-MAJA okolo 16:00 na ul.Korczynskiej jadacej w strone szpitala [pomachane -bez odzewu] spieszacej na RAJD!!Zapewne.I dla kolegi w 156 czerwonej na ul.Zrecinskiej,jechalem za toba az do zjazdu na Zeglce,bez odzewu.Malo ludzi w krosnie odpowiada na gesty-chyba ze na Krzyzowce Czajkowskiego z Podkarpacka,tam mozna zobaczyc w szczycie!!!!!!!!!!!!
Hehe no to pozdrawiam, pozdrawiam :) !!! http://www.youtube.com/watch?v=OfH1WETUPw0 ogarnij, może sie gdzieś znajdziesz w takim razie na tym filmiku haha ;);)
Alfą, do kościoła, w Rzeszowie? Raczej się nie wybiorę, po tym jak mi na Św. Michała zrobili włama do Merca po napoczętą paczkę orzeszków w czekoladzie (w niedzielę w południe, akurat przed wyjazdem do domu), to mam uraz na tego rodzaju sytuacje ;)
Hehe, wtedy już mnie nie było - znikłem za blokami na Kustronia mniej więcej jak zamykaliście bagażnik po wrzuceniu oponek :P
Kto mi mrygał między Janowem a Niskiem ciemną 156 RNI (kolegom z przodu pewnie też mrygałeś :D)? Nie zdążyłem zareagować bo za szybko się wyłoniłeś xD
Świat jest mały, a Alfisti są wszędzie, kiedyś w Rzymie parkowałem obok 147-ki na polskich blachach (ramki "nieklubowe"), a na konferencji spotkałem BladeRunnera. Zresztą w Rzeszowie dwukrotne napotkanie kiniego to też niezły traf :) Więc wcześniej czy później gdzieś się miniemy :)
Pozdrawiam kierowników Srebrno niebieskiej alfy romeo na blachach HPK... z kogutem na dachu :cool::eek::eek:oni wiedza gdzie kiedy i jak i za co :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego 156 SW na klubowych ramkach początek LU....., widzianego wczoraj w Nowej Hucie na placu centralnym przy światłach. Zaglądałem do kolegi niestety z firmowego golfa.
Bozia pokarała, że Alfe sprzedał
A propos wcześniejszej dyskusji :) Pozdrawiam kolegę wyjeżdżającego ok. 14 spod filharmonii 156ką SW FL :) To czasem nie kt0sfajny? (niestety szedłem piechotą i jak zobaczyłem ramki to kolega już pociskał gaz :P)
Pozdrawiam też kierownika srebrnej (?) 156 berlina blachy RSR, któremu pomigałem migaczami na zmianę (Merolem Baleronem SW) i dwóm kierownikom czarnych 156 SW, którzy jechali w stronę Świlczy, skąd ja wracałem (też nie odmigali, może ja za późno, może zdziwieni, że Mercedes :D, ale co, nie ostrzegałem ?:P)
Pozdrowienia dla dwóch Belli....
1. Ciemna 156 SW na blachach LU i klubowych ramkach widziana w Zakopanem na parkingu przy skoczni w poniedziałek 2go maja
2. 156 SW o ile pamiętam koloru niebieskiego (?) Azzurro Achille także na klubowych ramkach mijaną w Nienadówce na trasie Rzeszów-Lublin
Pozdro dla kierownika ciemno szarej 166 z anteną CB na dachu na blachach RZ widzianego dziś w Kolbuszowej. Nie widziałem czy to ktoś z klubu bo nie było czasu się przyglądnąć ale Bella ładna.
pozdowienia dla srebrnej 166 na ramkach klubowych,widzianej wczoraj na krakowskiej,skrecala obok salonu merca na baranowke,gonilem ja od ronda, nie dalem rady wiec nie pomachalem::::)
Pozdrowienia dla studentów parkujących na Krańcowej w Lublinie w ciemnogranatowej 156 [LU 8463K] na klubowych tablicach ode mnie, w srebrnej 156, jeszcze w PZMotowskich ramkach ;)
Pozdrowienia dla właściciela klubowej 146 widzianej dziś pod Media Markt (ramki, naklejki, kulturka! ;)).
Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice
no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane:D )
Pozdrowienia dla Psyla, którego osobiście nie widziałem tylko jego samotną Alfę stojącą wczoraj na Dąbrowskiego przy kościele Saletynów pewnie się modlił jak przystało na katolika;D
Dzięki, też pozdrawiam :)
pozdro dla kierownika (kierowniczki???) w granatowej 156 na RNI, wtorkowe popołudnie, Lublin, ulica Bazylianówka, klubowe ramki, na moje ucho JTD:)
pozdrowionka dla kolezanki w 155 RKR czerwonej,11-05 okolo poludnia na ul. CZajkowskiego w Krosnie,nie widzialem ramek niestety.
Pozdro dla Psyla widzianego dziś po 13 pod ZDZ w Rzeszowie, pewnie nie widział jak machałem bo przez telefon rozmawiał i pozdro dla miłej pani w srebrnej 147 która się tylko uśmiechnęła jak jej pomachałem.