Bozia pokarała, że Alfe sprzedał
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
A propos wcześniejszej dyskusjiPozdrawiam kolegę wyjeżdżającego ok. 14 spod filharmonii 156ką SW FL
To czasem nie kt0sfajny? (niestety szedłem piechotą i jak zobaczyłem ramki to kolega już pociskał gaz
)
Pozdrawiam też kierownika srebrnej (?) 156 berlina blachy RSR, któremu pomigałem migaczami na zmianę (Merolem Baleronem SW) i dwóm kierownikom czarnych 156 SW, którzy jechali w stronę Świlczy, skąd ja wracałem (też nie odmigali, może ja za późno, może zdziwieni, że Mercedes, ale co, nie ostrzegałem ?
)
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Pozdrowienia dla dwóch Belli....
1. Ciemna 156 SW na blachach LU i klubowych ramkach widziana w Zakopanem na parkingu przy skoczni w poniedziałek 2go maja
2. 156 SW o ile pamiętam koloru niebieskiego (?) Azzurro Achille także na klubowych ramkach mijaną w Nienadówce na trasie Rzeszów-Lublin
Pozdro dla kierownika ciemno szarej 166 z anteną CB na dachu na blachach RZ widzianego dziś w Kolbuszowej. Nie widziałem czy to ktoś z klubu bo nie było czasu się przyglądnąć ale Bella ładna.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
pozdowienia dla srebrnej 166 na ramkach klubowych,widzianej wczoraj na krakowskiej,skrecala obok salonu merca na baranowke,gonilem ja od ronda, nie dalem rady wiec nie pomachalem:::![]()
Pozdrowienia dla studentów parkujących na Krańcowej w Lublinie w ciemnogranatowej 156 [LU 8463K] na klubowych tablicach ode mnie, w srebrnej 156, jeszcze w PZMotowskich ramkach![]()