Zapomniałem wspomnieć o charakterystycznej dojazdówce prawy przód:P
W takim razie pozdro od czerwonego:P
Printable View
Zapomniałem wspomnieć o charakterystycznej dojazdówce prawy przód:P
W takim razie pozdro od czerwonego:P
pozdrawiam czarna 147 KR XXXMP bodajże ;> na rameczkach mijamy sie codziennie na ulicy KOREPTY w Krakowie :) jade zółtym DHL starszym transitem ;))
Czyja czarna GT SB stoi u mechanika w Zabłociu k/Strumienia?
Pozdrawiam Panią jadącą wczoraj ul. Czarnowiejską też w czerwonej Brerze :)
Widzę mnustwo osób z Tychów i okolic jest wiec jeśli zobaczycie błęktino-szara alfinke ST ****E to ja :)
Pozdrowienia dla brazowej/tytanowej 159 w Cieszynie, okolice rynku, Pomachane :)
Pozdrawiam Pana który odmachał mi dziś ok 11:30 w Bukownie koło biedronki w alfie 156 KOLXXXX
Ja osobiście też parę razy się przywitałem z Alfistami ale żaden nie odmachał to odpuściłem. Najlepiej otraktowała mnie policja z alfy kiedy to mojej belli rozładował się akumulator zimą to podłączyli do swojej i powiedzieli, że jak im braknie to też żebym użyczył im swojego. Pozdrawiam Panów policjantów:) a jak widzicie czarną 146 z numerami 1P46 to śmiało rąsie w górę :)
a ja pozdrawiam czarną 159 na rej.SPS mijaną dzis dwa razy machałem migałem i nic... trudno..
pozdro dla 147 z rej KNS widzianej w sobote okolo 18:30 na A4 Szarow - Krakow,
Pozdrawiam kolege ze srebrnej 156SW FL /KR 937../ - Dzieki za wpuszczenie na Krolewskiej :)
Jeśli się nie mylę znowu mijałem kolegę Jin147 dziś obok hali(skręcałem z kolegą na parking szarą ibizą) ok. 13:30. Pozdrawiam również kolegę z oramkowanej, jasnej alfy 156 sw(SR...), machałem z chodnika obok polibudy(gliwice) jednak kolega skręcał w prawo i nie widział :P
kto za mna mrugal na dobrego pasterza, cos wydaje mnie sie ze to moglbyc frapujacy, bo taki brzydal w srodku byl :) rowniez pozdrawiam jesli to inny brzydal byl :)
Ja pozdrawiam kolegę z 156 z rejestracją RZP ?czy jakoś tak która dziś stała pod Mc Donald około 21:30 koło reala
Oraz pozdro dla kierownika 156 który pracuje w firmie ROSA? ST ****C z którym mijaliśmy się już kilka razy :)
Himek gdzie ty ja mijasz? Bo może ja to jestem :P
Wysłane z mojego GT-I9000
Jez to i ja Ci podziekuje za machanke na ulubionym odcinku mogilskie-grzegorzeckie gdzie najtwardsi cisna lewym skrajnym :) to bylo miesiac temu :)
nie pamietam tak szczerze mowiac
btw kobierzynska czerwona 147 z koncowka rejestracji NS. nie wiem czy w ogole kolega/kolezanka mnie widziala/ly ;P
pozdrawiam zamysloną panią w białej giulietcie widziana dzis w wieliczce koło sdh kinga, mrugałem mechałem ale bez oddzewu:(
Pozdrawiam Kierownika srebrnej 156 wczoraj koło 16 w jastrzebiu. akurat wracałem ze zdanego egzaminu na b+e i jakos pozno sie kapnolem
pozdrawiam czerwoną oramkowaną 147 FL (SK...) widzianą wczoraj po 22 pod Fiatem ;)
pozdro dla Wiedzmaka który ustrzelił mnie na Dtś-ce i chciał podskoczyć mojej belli swoją firmowa konserwą SC na gazie ;)
Pozdro dla kolegi w 147 1.9 JTDm na blachach SM , dzisiaj rano w Siemianowicach - trochę żeśmy na czerwonym przelecieli, a ja szczególnie :D
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW FL JTD zaparkowanej na początku Cieszyńskiej ok. 12, ja akurat szedłem na nogach na zajęcia :p
I jak wyjeżdżałeś to musiałeś mijać moją 156, bo też stoi na tej ulicy :P
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 rej RP....... jadącego dziś około 21 za mną Konopnickiej w kierunku ronda Grunwaldzkiego w Krakowie.Były światełka i pomachane ;)
Pozdro dla P4 spotkanego na ściance w Bytomiu :)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 SK parkującej dzisiaj około 18-tej w Katowicach na Kochanowskiego (koło Rialta)
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki ciemnej (chyba czarnej, ciemno było) 147 na klubowych ramkach. Skręcałeś z Opolskiej w Prądnicką, stałem za tobą, mrugałem długimi, kiedy Cię mijałem, machnąłem łapą :)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 2.4 JTD SK7174T na klubowych ramkach, za którą stałem na światłach w Zabrzu na ulicy Piłsudskiego :)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 na blachach SY, dzisiaj około godziny 14.15 , przed samym wjazdem do Bytomia od strony Siemianowic :) Pomachane i odmachane :)
Pozdro dla kierowników: czarnej 147 w Chorzowie pod Alstomem za podniesiony kciuk i granatowej 156 oramkowanej, z zaciętym lewym kierunkiem od tunelu w K-ce aż do Castoramy w Sosnowcu :) I weź tu człowieku jeździj oszczędnie...
Pozdrawiam sympatycznego Pana w srebrnej 156 KR 3..... który przed chwilą mrugał i machał do mnie na Al.Powstańców Śląskich i potem jeszcze za wiaduktem, nie wiem, czy zauważył że odmachałam:)