Spokojnie www156 co dwa tygodnie. Do zobaczenia!
Printable View
Spokojnie www156 co dwa tygodnie. Do zobaczenia!
a czym Ty teraz jeździsz? bo nie wiem czego wyglądać :D
white pewno masz rację. Ale zawsze można otworzyć usta i zapytać :)
sprawa ma się tak, że spoty nie działają na zasadzie sekty, że jesteś pierwszy raz i od razu każdy zadaje Ci "milion" pytań o samochód :)
jak chcesz coś wiedzieć to rzucasz temat i już :)
1. paczka zgrana bo jak ludzie widują się co 2 tygodnie albo nawet i częściej to chcąc nie chcąc prędzej się kojarzą niż kogoś widzianego pierwszy raz. Dlatego po pierwszej wizycie oraz kolejnych a na pewno każdy kolejny raz będzie przyjemniejszy :)
2. raczej nie dzielimy się na nowych i starych. Przecież każdy z nas kiedyś był nowym ;)
3. trzeba było pytać ;) są chłopaki co mają GT a o zawiasie może Ci powiedzieć każdy kto ma 156 czy 147 również :) nie wspominając o innych rzeczach związanych z marką
4. pomysł niezły, jak było cieplej zdarzył się nawet prawie spontaniczny grill. Teraz zima to przeważnie siedzimy w KFC. Ale kręgle... czemu nie, tylko kwestia chętnych.
Ja w Zakopcu jestem na wczasach, ale te 80 pare km przejadę żeby się spotkać, tylko podrzućcie ulice czy coś...
ul. Bora_Komorowskiego 37 CH Krokus godzina 19
OK, jadę :D w 1,5 h powinienem się doturlać do Kraka
Swoją drogą, RYDZU czy miałeś jakiś problem z aklimatyzacją w tej jakże licznej grupie?
Skądże znowu! Choć klimat na parkingu raczej był niesprzyjający, pizgało jak w kieleckim.
Ale ogólnie mówiąc było w pytę! Poza tym nie liczy się ilość tylko jakość :P.
bo Kraków też na K to pizgało :P
no i przybyłym dziękujemy za miłe spotkanie.
Najbardziej tym co byli najkrócej i uciekli już z parkingu nie mniej bardzo tym co mieli daleko jak R.Y.D.Z.U i całej reszcie, która już nie raz na spocie była ;)
ja osobiście dziękuję za podłączenia pod kompa :)