No ja wiem jak działają, ale MI nie działają mimo postępowania zgodnie z instrukcją :P Chyba w FESie są wyłączone, wieczorem coś pomodze, w jakiej to sekcji jest w FESie?
Printable View
No ja wiem jak działają, ale MI nie działają mimo postępowania zgodnie z instrukcją :P Chyba w FESie są wyłączone, wieczorem coś pomodze, w jakiej to sekcji jest w FESie?
Can setup / proxi
Może być także uszkodzony t/z zablokowany rozdzielacz który znajduje się po wewnętrznej stronie przedniego zderzaka pod lewą lampą przednią.
Mimo aktywowania w FESie, zrobienia osiowania i sprawdzeniu bezpiecznika - nadal nie spryskują. Zostaje kostka. Jest opcja że może mam dołożone xenony i po prostu dysze przy reflektorach są "dla picu". Ile do zbiorniczka ze spryskiwaczami reflektorów, a ile do bez wchodzi?
Dołożone Xenony i dysze to już przesadzasz takiej kaszany raczej nikt by nie robił. Niepotrzebnie robiłeś to osiowanie. Sprawdź sobie wszystkie sprawy mechaniczne: kostka i rozdzielacz ale wiadomo trzeba zwalać osłonę. A jak spryskujesz szybę przy włączonych światłach słychać wogule ten drugi silniczek od spryskiwaczy reflektorów ?
Chyba nie było rozróżnienia, do obu wersji wchodzi 6 litrów. Przynajmniej nie znalazłem o tym wzmianki w instrukcji
Nie no spoko pewnie, że to możliwe jak był dzwon i ktoś składał z tego co miał pod ręką ale nie podejrzewam aby to spotkało naszego kolegę z forum. A wracając do tematu jak nie słychać silniczka od sprysków to wiadomo, że prąd nie dochodzi albo za krótko trzyma manetkę :-)