a co powiedzie o Boshu na ul Orlej?
a to nie kwestia czy mnie stac na benzyne, czy nie.. chodzi o to ze poprostu auto jezdzi tak samo na gazie jak na benzynie, tylko praktycznie dwa razy taniej, wiec dlaczego nie :)
Printable View
a co powiedzie o Boshu na ul Orlej?
a to nie kwestia czy mnie stac na benzyne, czy nie.. chodzi o to ze poprostu auto jezdzi tak samo na gazie jak na benzynie, tylko praktycznie dwa razy taniej, wiec dlaczego nie :)
tak tylko musisz mieć fachowca który ci tą instalację założy..a ponieważ takiego nie znalazłem w okolicy to jeżdże na benzynie - wole nie ryzykować.
jesli chodzi o mechanika to zależy co chcesz zrobić. ja po tym co widziałem i słyszałem w Gazopolu (ahh ten młody goguś i jego blokatory:P) na morskiej (niby mają autoryzację) swojego auta już do żadnego warsztatu nie oddam. ja wszystko robie sam - ewentualnie podjeżdżam do Majkela (alfaholik z koszalina) i z nim coś dłubiemy (w myśl zasady co dwie głowy to nie jedna).
Ja o boshu słyszałem tylko tyle że biorą straszne pieniądze i mają długie kolejki:) o robocie sie nie wypowiem bo nie mam zdania.
pozdrawiam
no wiem ze pieniadze kosmos, bo robilem u nich sonde lambdy :P
530 z zalozeniem
Hmm kolejna V-ka w mieście :) chętnie bym zobaczył twoje cacko :)
W Boshu na Orlej zakładali sekwencje mojemu koledze w Omedze MV6.. nie dalo rady jezdzic a oni sami nie wiedzieli czemu to niedziała. Generalnie, pojęcie to oni mają jak załozyć kombinezon. Darek na Mieszka I(koło Scani) robił jakieś TS-y kiedyś. JEśli chodzi o gazowanie V6 to Flay przecież sam to robił niedawno :D