a co powiedzie o Boshu na ul Orlej?
a to nie kwestia czy mnie stac na benzyne, czy nie.. chodzi o to ze poprostu auto jezdzi tak samo na gazie jak na benzynie, tylko praktycznie dwa razy taniej, wiec dlaczego nie![]()
a co powiedzie o Boshu na ul Orlej?
a to nie kwestia czy mnie stac na benzyne, czy nie.. chodzi o to ze poprostu auto jezdzi tak samo na gazie jak na benzynie, tylko praktycznie dwa razy taniej, wiec dlaczego nie![]()
tak tylko musisz mieć fachowca który ci tą instalację założy..a ponieważ takiego nie znalazłem w okolicy to jeżdże na benzynie - wole nie ryzykować.
jesli chodzi o mechanika to zależy co chcesz zrobić. ja po tym co widziałem i słyszałem w Gazopolu (ahh ten młody goguś i jego blokatory) na morskiej (niby mają autoryzację) swojego auta już do żadnego warsztatu nie oddam. ja wszystko robie sam - ewentualnie podjeżdżam do Majkela (alfaholik z koszalina) i z nim coś dłubiemy (w myśl zasady co dwie głowy to nie jedna).
Ja o boshu słyszałem tylko tyle że biorą straszne pieniądze i mają długie kolejkio robocie sie nie wypowiem bo nie mam zdania.
pozdrawiam
Moja eks:
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
no wiem ze pieniadze kosmos, bo robilem u nich sonde lambdy
530 z zalozeniem
Hmm kolejna V-ka w mieściechętnie bym zobaczył twoje cacko
![]()
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6
W Boshu na Orlej zakładali sekwencje mojemu koledze w Omedze MV6.. nie dalo rady jezdzic a oni sami nie wiedzieli czemu to niedziała. Generalnie, pojęcie to oni mają jak załozyć kombinezon. Darek na Mieszka I(koło Scani) robił jakieś TS-y kiedyś. JEśli chodzi o gazowanie V6 to Flay przecież sam to robił niedawno![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM