A nie myślałeś żeby wymienić przewody gumowe od overboost'a na nowe? Być może te już ze starości nie trzymają ciśnienia.
Printable View
myslalem tylko to dopiero po wekendzie bo wyjezdzam praktycznie na caly tydzien. Zastanawialem sie czy tez nie wyciagnac tych przewodów i ustami sprobowac zassac i zobaczyc czy trzyma cisnienie czy nie :)) wiem ze to troche glupi sposob ale moze mi cos podpowiedziec :D
hehe :) przyznam szczerze nie wiem jak duze jest tam podcisnienie. Ale wydaje mi sie ze gdyby naprawde bylo duze to nie zakladali by seryjnie wezykow bez zadnej obejmy :confused:
a wlasnie . Przy wymianie wezykow ten wezyk lecacy do vacum mozna wymienic na podobny do tego co leci do gruszki?? bo watpie bym kupil seryjny wezyk gdzies indziej niz w aso za cene ze 100zł wiec wolalbym kupic na metry w sklepie moto. Oczywiscie zwroce uwage na grubosc scianek by sie nie zalamywał.
przecież podciśnienie uszczelnia wszystkie króćce...
http://www.youtube.com/watch?v=c6O2x...ature=youtu.be
zrobilem maly filmik jak chodzi gruszka od turbo. Przegladajac inne filmy mam wrazenie ze troche wolno wstaje :confused:
Pomysł niegłupi , widać wtedy cały zakres pracy gruchy, a przy okazji sprawdzisz czy grucha jest szczelana.
- - - Updated - - -
Auto kopci? W 147 macie chyba z dwa katalizatory? może jest dławiony właśnie spalinami. Nakrętka na sztandze jest w na swoim miejscu, tzn nie odkręciła się przypadkiem?
Ustami może być... niesmacznie :)
Ale zapytaj Kamila, on o pompkach do tego stuffu mi wspominał, że ma.
Przepływomierz próbowałeś odpinać? Dziury w dolocie nie masz?