Tez sie podepne niestety;/ Szukam pracy jako kierowca do 3.5T lub przedstawiciel handlowy z okolic Bedzina.Pozdrawiam
Printable View
Tez sie podepne niestety;/ Szukam pracy jako kierowca do 3.5T lub przedstawiciel handlowy z okolic Bedzina.Pozdrawiam
No to i ja się podpinam :/ skończone technikum architektury krajobrazu, uprawnienia na wózki, uprawnienia na koparko-ładowarki, aktualne badania wysokościowe, praktyki, staże w zawodzie, aktualnie studiuje zaocznie gospodarkę przestrzenną i podejmę każdą pracę
jak by kogos interesowala praca w gliwicach na strefie za kierowce lub magazynie to mam namiar
jak możesz rzuć namiarem mi na PW.
po swietach zaraz ci napisze bezposredni kontakt
Z pracą na strefie w Gliwicach trzeba uważać bo większość to obozy pracy
jeśli chciałbyś pracować np w banku to polecam ogłoszenie http://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-d...oferta,2446731 - rekrutacje są prowadzone regularnie i praca jest fajna - jak chcesz szczegóły to PW
aniucha
to jest juz przesada jesli chodzi o przetwarzanei danych osobowych... bank moze odsprzedac twoje dane osobowe i wykorzystywac w przyszlsoci. milo ze handel sie szerzy ;]Cytat:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ING Bank Śląski SA z siedzibą w Katowicach kod 40-086, ul. Sokolska 34 (Bank) moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy (wniosku o zatrudnienie) dla celów rozpatrzenia podania o pracę (cel rekrutacyjny), przy czym Bank jest uprawniony do przetwarzania danych w przyszłości nawet, gdyby negatywnie rozpatrzył mój wniosek Zostałam/em poinformowana/y, że administratorem moich danych osobowych jest Bank, i że dane te są przetwarzane w ww. celu, ich odbiorcą mogą być podmioty upoważnione na mocy przepisów prawa oraz firmy z Grupy ING, a także o dobrowolności podania danych osobowych i prawie dostępu do ich treści oraz ich poprawiania.
jez - każdy godzi się na to dobrowolnie i nie jest przypalanym ogniem by to podpisał. Mimo wszystko uważam że lepsza praca w ING niż w firmie "Kogucik". Oczywiście rozumiem Twoje zdanie, masz prawo się nie zgadzać choć uważam że zbytnio popłynąłeś w interpretacji sprzedaży danych osobowych. Ale jeśli ktoś jest usatysfakcjonowany zasilkiem z UP to jasne :)
Szukam do warsztatu samochodowego:
-mechanika,elektromechanika i pomocnika mechanika
-praca w Dąbrowie Górniczej
-mile widziane doświadczenie
-praca w godzinach 8-16
Więcej info pw :)
To i ja się dopisze jako szukający.
Student drugiego roku mechaniki i budowy maszyn, dobra znajomość języka angielskiego. Szukam pracy tylko i wyłącznie w oparciu o umowę o pracę bo od ponad roku pracuję w warsztacie samochodowym na umowę zlecenie a chciałbym założyć rodzinę i potrzebuję czegoś pewniejszego.
Dla ścisłości z moim kierunkiem studiów wiąże się znajomość autoCAD'a i rysunku technicznego więc jak najbardziej odpowiadałaby mi praca z Tym związana najlepiej w przemyśle motoryzacyjnym (z zamiłowania), ale nie koniecznie.
Obojętne mi to czy praca będzie fizyczna czy wymagająca użycia szarych komórek :)
Najlepiej w odległości do 20km od Bierunia.
Gdyby ktoś coś wiedział to proszę pisać dzwonić albo to i to 883 117 257
Teraz dostać się na kopalnię do pracy jest ciężko, połowa moich kumpli ma złożone papiery i zero odzewu :/
OT Lotek widzę że zakupiłeś alfę ? pamiętam cie z orszaku u piotrasa kiedy to Twoja bordowa strzała spłoneła. Dobrze kojarzę ?
ja także szukam pracy w Krakowie lub okolicach, najchętniej w branży samochodowej lub motocyklowej. Pracowałem 4 lata w ASO na dziale części. Znam wiekszość programów doborowych. Jestem po technikum samochodowym, aktualnie kończę zaocznie gospodarkę przestrzenną..
Dokładnie tak, obecną Alfę kupiłem niecały miesiąc po pożarze bordowej i jeździ bez problemowo do dziś a na wiosnę, zakup kolejnej, tylko nowszej i mocniejszej:P
A co do kopalni to wcale nie tak trudno, mnie na KWK Ziemowit przyjeli w 3 tygodnie po złożeniu papierów, z tym że ja jestem po szkole górniczej no i pracowałem już wcześniej na Janinie w Libiążu.
No to i ja sie dopisze:) technik mechatronik z matura podejmie kazda prace w okolicach opola-niemodlina-brzegu. Z doswiadczenia to rok pracy w holandii. W polsce na fermach kurzych troche sie robilo. Mechanikiem nie jestem ale klucz umiem trzymac i chetnie bym sie przyjal w tym zawodzie. Jakby ktos mial namiar na jakas robote to chetnie przyjme PW. Pozdro
Wysłane siłą umysłu.
Witam, poszukuje pracy dla dobrego mechanika, elektryka na śląsku, okolice Katowic:) DOŚWIADCZENIE I SZKOŁA JEST! jak ktoś coś wie, prosze na PW
Moje - post51 - już nieaktualne...pozdrawiam:)
w Gliwicach w Tulipan Parku poszukiwana jest osoba do księgowości.
Dobrze gdyby kandydat znał/pracował już na SAP.
ENG + znajomość księgowości na w miarę dobry poziomie.
Więcej info na PW.
Ogólnie szukają kogoś na już.
pozdrawiam,
Adam
ktoś już pisał, ale ponowie. jak ktoś ma ochotę spróbować się jako Doradca Biznesowy Play to prośba o PW.
praca wymagająca, warunki specyficzne ale wg mnie ciekawe...
ja od 10 lat w tej branży daję radę, żyję i brzuch mi rośnie ;) czyli nie jest źle ;)
A macie może jakieś info o przyjęciach w Firmach Górniczych z okolic Jastrzębia, Rybnika..
Szukam pracy najlepiej w transporcie/logistyce/magazynowaniu w Bytomiu bądź okolicach.
Wykształcenie średnie technik logistyk.
Prawko kat B. i kurs na wózki.
Doświadczenie pół roku na obsłudze poprodukcyjnej w Oplu w Gliwicach.
Będę wdzięczny za jakieś info :)
W tej spedycji są wolne wakaty związane z twoimi kwalifikacjami.