Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Temat: Szukam pracy

Użytkownik Rowerzysta Avatar KamilDG
    Mieszka w
    DG
    Auto
    AR 156 1,9jtd fl

Domyślnie

Szukam do warsztatu samochodowego:
    -mechanika,elektromechanika i pomocnika mechanika
    -praca w Dąbrowie Górniczej
    -mile widziane doświadczenie
    -praca w godzinach 8-16
    Więcej info pw
    Ostatnio edytowane przez KamilDG ; 08-08-2012 o 21:03 Powód: mała poprawka :)

Użytkownik Świeżak Avatar Kotlet
    Mieszka w
    Bieruń
    Auto
    najszybszy we wsi

Domyślnie

To i ja się dopisze jako szukający.
    Student drugiego roku mechaniki i budowy maszyn, dobra znajomość języka angielskiego. Szukam pracy tylko i wyłącznie w oparciu o umowę o pracę bo od ponad roku pracuję w warsztacie samochodowym na umowę zlecenie a chciałbym założyć rodzinę i potrzebuję czegoś pewniejszego.
    Dla ścisłości z moim kierunkiem studiów wiąże się znajomość autoCAD'a i rysunku technicznego więc jak najbardziej odpowiadałaby mi praca z Tym związana najlepiej w przemyśle motoryzacyjnym (z zamiłowania), ale nie koniecznie.
    Obojętne mi to czy praca będzie fizyczna czy wymagająca użycia szarych komórek
    Najlepiej w odległości do 20km od Bierunia.

Gdyby ktoś coś wiedział to proszę pisać dzwonić albo to i to 883 117 257

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Cytat Napisał Kotlet Zobacz post

Obojętne mi to czy praca będzie fizyczna czy wymagająca użycia szarych komórek
    Najlepiej w odległości do 20km od Bierunia.

Gdyby ktoś coś wiedział to proszę pisać dzwonić albo to i to 883 117 257
    Pewnie składałeś podanie na Piasta albo na Ziemowit.

Użytkownik Świeżak Avatar Kotlet
    Mieszka w
    Bieruń
    Auto
    najszybszy we wsi

Domyślnie

Teraz dostać się na kopalnię do pracy jest ciężko, połowa moich kumpli ma złożone papiery i zero odzewu :/
    OT Lotek widzę że zakupiłeś alfę ? pamiętam cie z orszaku u piotrasa kiedy to Twoja bordowa strzała spłoneła. Dobrze kojarzę ?

Użytkownik Znawca Avatar Intruz
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 2.0 TS, 159 2.0 Jtdm SW

Domyślnie

ja także szukam pracy w Krakowie lub okolicach, najchętniej w branży samochodowej lub motocyklowej. Pracowałem 4 lata w ASO na dziale części. Znam wiekszość programów doborowych. Jestem po technikum samochodowym, aktualnie kończę zaocznie gospodarkę przestrzenną..

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Cytat Napisał Kotlet Zobacz post
    Teraz dostać się na kopalnię do pracy jest ciężko, połowa moich kumpli ma złożone papiery i zero odzewu :/
    OT Lotek widzę że zakupiłeś alfę ? pamiętam cie z orszaku u piotrasa kiedy to Twoja bordowa strzała spłoneła. Dobrze kojarzę ?
    Dokładnie tak, obecną Alfę kupiłem niecały miesiąc po pożarze bordowej i jeździ bez problemowo do dziś a na wiosnę, zakup kolejnej, tylko nowszej i mocniejszej
    A co do kopalni to wcale nie tak trudno, mnie na KWK Ziemowit przyjeli w 3 tygodnie po złożeniu papierów, z tym że ja jestem po szkole górniczej no i pracowałem już wcześniej na Janinie w Libiążu.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Niemodlin k. Opola
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Domyślnie

No to i ja sie dopisze technik mechatronik z matura podejmie kazda prace w okolicach opola-niemodlina-brzegu. Z doswiadczenia to rok pracy w holandii. W polsce na fermach kurzych troche sie robilo. Mechanikiem nie jestem ale klucz umiem trzymac i chetnie bym sie przyjal w tym zawodzie. Jakby ktos mial namiar na jakas robote to chetnie przyjme PW. Pozdro

Wysłane siłą umysłu.

Użytkownik Rowerzysta Avatar ŁukaszALFAlow
    Mieszka w
    Chrzanów/Regulice
    Auto
    159 1.9 jts, 156 1.9 jtd SP1

Domyślnie

Cytat Napisał Lotek900 Zobacz post
    Dokładnie tak, obecną Alfę kupiłem niecały miesiąc po pożarze bordowej i jeździ bez problemowo do dziś a na wiosnę, zakup kolejnej, tylko nowszej i mocniejszej
    A co do kopalni to wcale nie tak trudno, mnie na KWK Ziemowit przyjeli w 3 tygodnie po złożeniu papierów, z tym że ja jestem po szkole górniczej no i pracowałem już wcześniej na Janinie w Libiążu.
    sorry za ot , gratulacje ,najlepsza kopalnia,ja celuje w janine,kończe tg i 5 miesiecy dołoweg[firma],na kopalnie teraz nawet po szkole trudno, takie czasy,pozdro

Użytkownik Rowerzysta Avatar grosii
    Mieszka w
    TLW
    Auto
    AR33 1.5, AR33 1.7, 146 1.7 16v, 156 1.6TS, AR 166 2.4, 166 FL 2.4 jest 159 2.4 TI, Giulietta QV

Domyślnie

Witam, poszukuje pracy dla dobrego mechanika, elektryka na śląsku, okolice Katowic DOŚWIADCZENIE I SZKOŁA JEST! jak ktoś coś wie, prosze na PW

Użytkownik Rowerzysta Avatar KamilDG
    Mieszka w
    DG
    Auto
    AR 156 1,9jtd fl

Domyślnie

Moje - post51 - już nieaktualne...pozdrawiam