Szukam do warsztatu samochodowego:
-mechanika,elektromechanika i pomocnika mechanika
-praca w Dąbrowie Górniczej
-mile widziane doświadczenie
-praca w godzinach 8-16
Więcej info pw![]()
Szukam do warsztatu samochodowego:
-mechanika,elektromechanika i pomocnika mechanika
-praca w Dąbrowie Górniczej
-mile widziane doświadczenie
-praca w godzinach 8-16
Więcej info pw![]()
Ostatnio edytowane przez KamilDG ; 08-08-2012 o 21:03 Powód: mała poprawka :)
To i ja się dopisze jako szukający.
Student drugiego roku mechaniki i budowy maszyn, dobra znajomość języka angielskiego. Szukam pracy tylko i wyłącznie w oparciu o umowę o pracę bo od ponad roku pracuję w warsztacie samochodowym na umowę zlecenie a chciałbym założyć rodzinę i potrzebuję czegoś pewniejszego.
Dla ścisłości z moim kierunkiem studiów wiąże się znajomość autoCAD'a i rysunku technicznego więc jak najbardziej odpowiadałaby mi praca z Tym związana najlepiej w przemyśle motoryzacyjnym (z zamiłowania), ale nie koniecznie.
Obojętne mi to czy praca będzie fizyczna czy wymagająca użycia szarych komórek
Najlepiej w odległości do 20km od Bierunia.
Gdyby ktoś coś wiedział to proszę pisać dzwonić albo to i to 883 117 257
Teraz dostać się na kopalnię do pracy jest ciężko, połowa moich kumpli ma złożone papiery i zero odzewu :/
OT Lotek widzę że zakupiłeś alfę ? pamiętam cie z orszaku u piotrasa kiedy to Twoja bordowa strzała spłoneła. Dobrze kojarzę ?
ja także szukam pracy w Krakowie lub okolicach, najchętniej w branży samochodowej lub motocyklowej. Pracowałem 4 lata w ASO na dziale części. Znam wiekszość programów doborowych. Jestem po technikum samochodowym, aktualnie kończę zaocznie gospodarkę przestrzenną..
Dokładnie tak, obecną Alfę kupiłem niecały miesiąc po pożarze bordowej i jeździ bez problemowo do dziś a na wiosnę, zakup kolejnej, tylko nowszej i mocniejszej
A co do kopalni to wcale nie tak trudno, mnie na KWK Ziemowit przyjeli w 3 tygodnie po złożeniu papierów, z tym że ja jestem po szkole górniczej no i pracowałem już wcześniej na Janinie w Libiążu.
No to i ja sie dopiszetechnik mechatronik z matura podejmie kazda prace w okolicach opola-niemodlina-brzegu. Z doswiadczenia to rok pracy w holandii. W polsce na fermach kurzych troche sie robilo. Mechanikiem nie jestem ale klucz umiem trzymac i chetnie bym sie przyjal w tym zawodzie. Jakby ktos mial namiar na jakas robote to chetnie przyjme PW. Pozdro
Wysłane siłą umysłu.
Witam, poszukuje pracy dla dobrego mechanika, elektryka na śląsku, okolice KatowicDOŚWIADCZENIE I SZKOŁA JEST! jak ktoś coś wie, prosze na PW
Moje - post51 - już nieaktualne...pozdrawiam![]()