Kręciłem się tam w tym czasie więc to mogłem być ja. Również pozdrawiam
Printable View
a ja pozdrawiam kierownika niebieskiej 156, chyba nawet GTA, która stała wczoraj schowana pod schodami przy Plazie ok godz 13. Nie widziałem blach niestety. Ktos od nas ?
pozdrowienia dla Gosi, Tomka i PiterRa :) wczoraj miałam przyjemność bycia na jednym z najlepszych spotów 147-ek :) super atrakcje :) przejażdżka GTA :D:D ymmm
wielkie podziękowania przede wszystkim dla Tomasza że się napracował przy mojej belli :* i za pokazanie nieba :D:D
przecież wyraźnie napisane Adam$ie :D NIEBO :D
było też nurkowanie :D, szczytowanie na drabinie i kilka innych atrakcji :D
noooo spot był zajebisty ;) widok tych czterech 147 stojących pod domem Gosi i Tomka był niezły :) szkoda że ciemno było i nawet lampa w aparacie nie dała rady, żeby jakie zdjęcie pamiątkowe wyszlo :( i ten pomruk GTA ....:dance3::driver:
nurkowanie było dobre, tylko Gosia nabrała wody w usta :D:D:rofl::rofl:
Aniucha jestemy kwita bo przebywać w tak doborowym towarzystwie to sama przyjemnoć a jesli jeszcze mogłem podłubać przy alfie to kolejny plus. Pozatym za to NIEBO ty pokazałas mi CZARNEGO wymiatacza z nakładką KULI BULI więć jak najbardziej jestem usatysfakcionowany. CI co nie byli niech żałują. Dodam że było palenie sziszy o smaku Ku.y :) oraz prezentacja alkoholi z całego wiata przez sympatyczną panią z papugą:)
Piter a tą chałwą to żeby CI sie cały dzień odbijało hehehehe
Proponuję kontynuację w którą sobotę.
BULI KULI kur*a :D:D i on byl bialy z czerwonym kapturkiem :D prezentacja była wypas, szkoda ze nie było degustacji, ale to w inny dzień można zoorganizowac ;) chalwe zjadłem, dzieki Aniucha :D a co do kontynuacji to jestem jak najbardziej za ;) jak tylko wróce z Italii to obojętne który weekend mi pasuje ;)
A ja pozdrawiam jakąś Alfę którą spotkałem wczoraj przy wyjeździe z parkingu Carefoura na Czyzynach tak około godziny 19. Widziałem, że miała klubowe ramki, ale niestety tak mi waliła po oczach tymi reflektorami :P że nic więcej nie widziałem przez moje zaparowane szyby :-)
Pozdrowienia dla MDX`a widzianego dzisiaj na białoprądnickiej ok. 9.00, mrugałem, machałem a on niewzruszony, zapatrzony w inną stronę ;D
A ja pozdrawiam parkę z czarnej 147 chyba RDE...., ktora stojąć na światłach na stelli sawickiego całowała się. Widziałem was a wy mnie nie, choć awaryjne zapuściłem :aetsch:
papuga nie była moja :P ale widzę że chyba po lekku przesadziłam z tymi zwierzeniami... no cóż. poniosło mnie więc generalnie przepraszam.
czarny wymiatacz był skrzętnie ukrywany ale jednak Tomasz wyczuł o co chodzi i znalazł... :D no cóż :P wydało się jednym słowem :)
a prezentacja totalnie spontaniczna bez przygotowania - ale niektórzy twierdzą że pijak jestem więc znam się na rzeczy... tzn. na gadaniu napewno, gorzej ze spożywaniem :)
następnym razem przywiozę cały zapas tej chałwy ok? to pewnie był decydujący argument byś przejechał :P wiedziałam na co się złapiesz :D
granatowa 147 5 drzwiowa blachy ST widziana w tychach... pozdro :D
aha i pozdrawiam jeszcze czarną 147 na blachach SCI... widzianą w Krakowie na księcia józefa dzisiaj przed 14.
pozdrawiam
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 na KWI z którym wczoraj zrobiliśmy sobie mały rajd po Niepołomicach :)
pozdrawiam 33-kę zieloną na KSU widziana w Mysłowicach
i czarną 166 na rej SO także widziana w Mysłowicach
grendiego pozdrawiam widzianego dzis w batorym ale chyba mnie nie zauwazył Sw akurat pocinałem oraz 156 błekitna na xenie spotkaną w d-g na tablicach DST ...
pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 na ramkach klubowych, blachy KBC która stała na zielonym poziomie na parkingu galerii kazimierz. Coś mi sie wydaje że to był sław8, mam racje ? :D
Wracam sobie z domu, zjezdzam na pas najbardziej z lewej na Opolskiej na wysokosci McDonalda/Lukoil i z oddali widze czerwona 156, mysle sweet GTA! Po dojechaniu blizej okazalo sie ze nie GTA ale rownierz sliczna (KGR...)i:
Awaryjne!
Mowie: wreszcie qwa! Pasazerka: o co chodzi? Mowie ze gosc mnie pozdrowil awaryjnymi(oczywiscie odmigalem)! Zapytala sie czy my tak zawsze, powiedzialem ze tak :P ;) Stwierdzila: "Słodziaki" :]
Nie wiem czy kolega widzial ze odmachalem, takze pozdrawiam! :)
Macie jakies skuteczne metodu odmachania od tylu po zmroku? :P Nie pomyslalem o przeciwmgielnych... :P
"skutecznie od tyłu" ;) ale mnie rozbawiłeś:D Sorki, późno już a mnie się tak skojarzyło. Skutecznie od tyłu to ja długie puszczam.
ps. wiem kto Cię pozdrawiał
byebye
Witam serdecznie.
Jestem z okolic Częstochowy / Opola ( i tam i tam, mam po 50km ) i bardzo często spotykam się z pozdrowieniami kierowców Alfek, zwłaszcza młodych kierowców.
A teraz trochę humorystycznie:
Wiecie dlaczego właściciele (kierowcy) samochodów marki Ford się nie pozdrawiają ???
No....
No...
Nie wiecie ????
Bo rano widzieli się na serwisie. :P
Pozdrowienia dla właściciela Czarnej 156 WS alfka stała na frankach. (Zwolniłem i przetarłem oczy na widok klubowych ramek dawno ich nie widziałem)
Ja pozdrawiam kierownika srebrnej 166 spotkanego na Raszowcu w Rybniku dosłownie kilka minut temu.
Pozdrawiam pana z czerwonej 145 który pomógł mi wyjechac z zaspy wielkie dzieki
Ja pozdrawiam kolegę z czarnej/zielonej (?) 156 którego mijałem w Rybniku na żorskiej niedaleko Tesco ok godz 10 rano. Pomachane, odmachane :)
Puotek, czy to byłeś Ty?
pozdrawiam kolegę z czarnej 166 na blachach ST (chyba), w Opatowie były długie światła
a7198, dokładnie :)
Pozdrawiam i do następnego :)
pozdrowienia dla Kolegi z piaskowej 146 chyba, wymieniliśmy pozdrowienia
A mnie pozdrowił klubowicz w czerwonej 145 na drodze z Katowic do Tychów nr. rej. SPI....
odpozdrowiłem go
Pozdrowienia a zarazem podziękowania dla PUOTEK za dostarczenie świecy.
Podziękowania i pozdrowienia dla Sława za poratowanie gąbką :D
Pozdrawiam kolegę kolegę z zielonej AR 164 TS, która często mijam pod wydziałem zarządzania AGH. Nieźle dziś prułeś Nawojki, nie ma nic lepszego niż ryk silnika na dobry początek dnia!
Przesyłam kilka pozdrowień z trasy Będzin-Bielsko, dziś godz. 14-15:
1: Dla pani z Alfy Mito którą doszedłem w Katowicach i dalej jechaliśmy "łeb w łeb"
2: Dla pana z 156 SW 2,4 rej. SBL... którego doszliśmy w Kobiórze i dalej na trzy Alfy "rżnęliśmy" w kierunku południowym
3: Oraz dla pana z ciemnej 147 który pod koniec Czechowic, widząc trzy. wpadające z wielką prędkością do Bielska Alfy dołączył do orszaku.
Miło się jechało w takim towarzystwie.
Podrawiam
Krzysiek ze srebrnej 156 SW SB...