Pozdrowienia dla MDX`a widzianego dzisiaj na białoprądnickiej ok. 9.00, mrugałem, machałem a on niewzruszony, zapatrzony w inną stronę ;D
Pozdrowienia dla MDX`a widzianego dzisiaj na białoprądnickiej ok. 9.00, mrugałem, machałem a on niewzruszony, zapatrzony w inną stronę ;D
A ja pozdrawiam parkę z czarnej 147 chyba RDE...., ktora stojąć na światłach na stelli sawickiego całowała się. Widziałem was a wy mnie nie, choć awaryjne zapuściłem![]()
papuga nie była mojaale widzę że chyba po lekku przesadziłam z tymi zwierzeniami... no cóż. poniosło mnie więc generalnie przepraszam.
czarny wymiatacz był skrzętnie ukrywany ale jednak Tomasz wyczuł o co chodzi i znalazł...no cóż
wydało się jednym słowem
a prezentacja totalnie spontaniczna bez przygotowania - ale niektórzy twierdzą że pijak jestem więc znam się na rzeczy... tzn. na gadaniu napewno, gorzej ze spożywaniem
następnym razem przywiozę cały zapas tej chałwy ok? to pewnie był decydujący argument byś przejechałwiedziałam na co się złapiesz
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
granatowa 147 5 drzwiowa blachy ST widziana w tychach... pozdro![]()
aha i pozdrawiam jeszcze czarną 147 na blachach SCI... widzianą w Krakowie na księcia józefa dzisiaj przed 14.
pozdrawiam
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 na KWI z którym wczoraj zrobiliśmy sobie mały rajd po Niepołomicach![]()
pozdrawiam 33-kę zieloną na KSU widziana w Mysłowicach
i czarną 166 na rej SO także widziana w Mysłowicach
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
grendiego pozdrawiam widzianego dzis w batorym ale chyba mnie nie zauwazył Sw akurat pocinałem oraz 156 błekitna na xenie spotkaną w d-g na tablicach DST ...
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 na ramkach klubowych, blachy KBC która stała na zielonym poziomie na parkingu galerii kazimierz. Coś mi sie wydaje że to był sław8, mam racje ?![]()
Today we are living our future memories..