To tak samo byś nie mógł napisać ze pozdrawiasz tego i tego widzialnego tam i siam, bo może sobie nie życzy, bo żonie powiedział ze jest gdzie indziej ;)
Printable View
Moglem klamac , mylic sie , zle widziec itp
Foto nie zostawia tej furtki :p
Akurat jak dzisiaj oddalem auto na pranie tapicery to obrodzilo w alfy w Cieszynie :P tak ze pozdro dla srebrnej 159 SCI, ktora czekala na malym rondzie na przejazd pociagu, kawalek dalej (na wysokosci kauflandu) srebrna156SW SCI z nalepka ksiestwa cieszynskiego, dalej na rozjezdzie bielskiej i stawowej czarny spiderek (Bolek?), a na sam koniec czarna 156 mykajaca od ustronia... tyle, ze na austriackich blachach, wiec nie sadze ze ktos z naszych :P
A, wszystko krotko po 17.
Pozdrawiam Kierownika z bordowej siostrzanej "9" na blachach SK mijającego mnie na A4 po 15 w kierunku Gliwic :)
Cześć Wszystkim:))
witam się z moją bordową 159 SW 1,9JTDM, od miesiąca śmigamy na Chorzowskich blachach, jeszcze bez ramek.
Pozdrowienia od wisienki :))
pozdrowienia dla BeBe, który stanął za mną pod Lidlem na Tarnogórskiej a potem tak ładnie przyblokował wszystkich żebym mogła wyjechać z BP:) Przed chwilą w Gliwicach;)
Pozdrowienia dla Quattro mijanego dzisiaj rano w Pietrzykowicach.
Pozdro dla Alfaholika stojącego dziś swoją czarną 159 z jabłuszkiem z tyłu, na osiedlu Janów-Oswobodzenia. Byłem na rowerze, hehe.
dziś rano
ktoś z moi gruby
159 chyba sw ( widziałem ino przód we lusterku )
chyba SO
pozdrówki na trasie 86 łod gruby ( kolega zjeżdżał na A4 )
pomrugane beło
ramki beły
Pozdrawiam Betine która z leksza mnie olała:P chyba byłaš zla po wizycie przy ścianie płaczu:P
łod kilku lat ino zm D
166 widziołech czasem ale czy Twoja to nie wiem
jeszcze jedyn ze 156 SK mo ramki i mrugo
a reszta to raczy poza tematem
Pozdrowienia dla właściciela AR147 2.0 (rej.SBE) stojącego w Będzinie na Jarzębinowej, ramki były :), moja jeszcze bez ramek.
a Ty kaj dupisz ?
na zmiany rozumiem i czasem sie trefimy jak tyż mosz nocka ?
bo jak we biurze kajś to może mi co pochytosz :lol:
Od kwietnia też zmiana D , a biuro typu spawalnia :D
ta spawalnia kole ME ?
łod nos globus robi na 22 jako spawacz
( jo MEE 1 )
Ja pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW numery ONY z ktorym mialem przyjemnosc chwile pomykac A4 od mniej wiecej Kozich Mlotow do kawalka za bramkami w kierunku na Gliwice. Chyba nie miales podobnej predkosci przelotowej jak ja.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
czarna 159 rej ST98XXX widziana w piatek i sobote w Straszecinie k/Debicy obok pola namiotowego Czad Festiwalu, kolega z kolezanka chyba stal akurat przy aucie ale nie odzywalem sie bo ramki zobaczylem dopiero pozniej
Kogo wyprzedzilem kolo 20 miedzy goleszowem a ustroniem? Oramkowana czarna 156sw, blaszki sci 69xxx
Pozdrawiam właściciela oramkowanej czarnej 159-tki SW, spotkanej wczoraj ok. 12.00 pod basenem w Skoczowie.
Lapki były. Chętnie bym sie tez przywitał ale musiałem pędzić na wesele. Może będzie jeszcze okazja :).
Dla kierowcy czerwonej 145, z którym minęliśmy się 31.08.2014 około 17:30 w Zawierciu. Przepraszam, że nie odpowiedziałem, ale byłem zamyślony.
Szarobrązowa AR 159 SW
Dziś o 20.00 pod Mc'Donalds w Jasienicy czarna 159 SCI i srebrna poliftowa 156 SW rej ST, obie oramkowane. Pozdrawiam :)
Pozdrawiam sołtysową ustrzelona po raz kolejny w bielsku przy kauflandzie;)
Pozdrawiam kolegę z czarnej oramkowanej 159, widzianego w niedzielę - real Częstochowa ;)
Pozdrawiam kierownika chyba bordowej 159 spotkanego wczoraj koło 18 na winklu Dobrego Urobku i załęskiej Hałdy. Łapki były. Nawet pomimo ostrego zakrętu :)
Pozdrawiam :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=143347&stc=1
Pzodro dla oramkowanej srebrnej 156 SCI, z ktora mijalem sie w Goleszowie kawalek po 16... Zauwazyles lapke? Bo zamyslony byles :P
No i xsnailx, za ktorym kawalek jechalem :) btw ta twoja spajderka od mechaniora czasem wyjezdza? Bo co tam sie w okolicach krece, to tam stoi :P
Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej srebrnej 159 która parkowała wczoraj pod GE w Mikuszowicach
czyja czarna chyba poliftowa stała w krakowie na ul Prostej koło 15 na tablicach SJ ? przyznawac sie !
Pozdrawiam Misię widziną dziś rano w Drogomyślu.
P.S dawno Cię już tam nie widywałem ;)