Czekamy czekamy, było bardzo przyjemnie, więc może zachęci to więcej ludzi.
P
Printable View
Czekamy czekamy, było bardzo przyjemnie, więc może zachęci to więcej ludzi.
P
ja myślę że kolejny spot cykliczny pasuje zrobić 03.02.2010 coraz więcej ludzi przybywa więc nie jest źle :D i od razu można sobie zarezerwować termin. Godzina 19.
nie strasz bo przyjadę z ochroną :D
a to fakt dużo masztów nastawiali, ale tam rzadko jeżdżę, zawsze na Olkusz latam jak się w śląskie strony wybieram ;)
to ja mam młodszy :D ale to przez Pitera wszystko :P
czyli 03.02.2010 19.00 parking 1 piętro Krokus :D jeśli nie rozjadą nas czołgi... to powinnam się stawić
niektórym to chyba wcześniej na PW trzeba napisać bo wredni sąsiedzi znowu nie dadzą znać :D żeby znowu nie wyszły żadne pretensje...
Mnie osobiście 3.02. bardzo odpowiada :) Mam ranki w pracy więc godzinka 19 jest też super. W końcu miałbym okazję poznać kilku zwariowanych maniaków włoskiej motoryzacji :P I oby pogoda była lepsiejsza bo dość że zimno to jeszcze moja Bella zamiast srebrna jest czarna z białym nalotem :D
PS. Kto ostatnio tj. wczoraj 23.01. ok godz. 15 stał pod Praktikerem ciemną 147 ? Ładniutka ona oj ładniutka ;)
dodano do kalendarza :)
to oznacza cyklicznie co 2 tyg . tym razem spiderkiem sie postaram być.
no do lutego to albo znajdziesz chwile na przekladke, alebo przyjdzie wiosna :D
:) ja poki co nic, ale ty miales problem z oponami, prawda? wiec mam nadzieje ze albo przelozysz, albo przyjdzie wiosna i sie zjawisz faktycznie spiderkiem a nie szafranka :)