Czekamy czekamy, było bardzo przyjemnie, więc może zachęci to więcej ludzi.
P
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Czekamy czekamy, było bardzo przyjemnie, więc może zachęci to więcej ludzi.
P
ja myślę że kolejny spot cykliczny pasuje zrobić 03.02.2010 coraz więcej ludzi przybywa więc nie jest źlei od razu można sobie zarezerwować termin. Godzina 19.
nie strasz bo przyjadę z ochroną
a to fakt dużo masztów nastawiali, ale tam rzadko jeżdżę, zawsze na Olkusz latam jak się w śląskie strony wybieram
to ja mam młodszyale to przez Pitera wszystko
![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 24-01-2010 o 01:16
czyli 03.02.2010 19.00 parking 1 piętro Krokusjeśli nie rozjadą nas czołgi... to powinnam się stawić
niektórym to chyba wcześniej na PW trzeba napisać bo wredni sąsiedzi znowu nie dadzą znaćżeby znowu nie wyszły żadne pretensje...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Mnie osobiście 3.02. bardzo odpowiadaMam ranki w pracy więc godzinka 19 jest też super. W końcu miałbym okazję poznać kilku zwariowanych maniaków włoskiej motoryzacji
I oby pogoda była lepsiejsza bo dość że zimno to jeszcze moja Bella zamiast srebrna jest czarna z białym nalotem
PS. Kto ostatnio tj. wczoraj 23.01. ok godz. 15 stał pod Praktikerem ciemną 147 ? Ładniutka ona oj ładniutka![]()
dodano do kalendarza![]()
to oznacza cyklicznie co 2 tyg . tym razem spiderkiem sie postaram być.
no do lutego to albo znajdziesz chwile na przekladke, alebo przyjdzie wiosna![]()
ja poki co nic, ale ty miales problem z oponami, prawda? wiec mam nadzieje ze albo przelozysz, albo przyjdzie wiosna i sie zjawisz faktycznie spiderkiem a nie szafranka
![]()