ała
a u nas ok 120zł/sztuka renowacja alu 18"
Printable View
Kolego to że długo robią to akurat teraz jest taki gorący okres bo sporo ludków właśnie teraz zmienia zimowe buty na letnie. Co do ceny to nigdy nie spotkałem się z opcją regeneracji felgi 18 calowej za mniej niż 110zł. A jak mam wysyłać felgi na drugi koniec Polski i płacić za ich odesłanie to koszty przesyłki spowodują ze wyjdzie na to samo jak bym oddał u siebie.
Są już pierwsze efekty. Felgi zostały dokładnie zeszlifowane kilkoma różnymi papierami, psiknięte podkładem i pomalowane pierszą warstwą srebrnego. Efek poniżej. Jak wyschną to zostaną przetarte i pomalowane drugi raz i na koniec bezbarwnym. Już wyglądają nieźle. Ale oceńcie sami
Całkiem porządny efekt. A jak zrobione własną ręką to tym lepiej. Na czymś trzeba nowe doświadczenia zdobywać, a że jest okazja to jak jej nie wykorzystać ;).
drożej niż gdzie ? i drożej niż co ?
no i zakres renowacji też ma znaczenie - czy tylko malowanie ? czy likwidacja otarć itp i malowanie
itp
itd
kolega napisał "za najtańszą regenr. felgi " -- ja odczytuję jako za sztukę ...
ale jeżeli to ja błędnie odczytałem i faktycznie ktoś w jego okolicy za 450 zł zregeneruje dobrze i kompleksowo komplet 18" ( 4 sztuki ) to cena jest suuuuuuuper wg mnie i sxzukanie w takim przypadku tańszego rozwiązania to już coś jak kupno chleba za 0,99zł -- niby pewnie się da ale jaki ten chleb będzie .....
Bocian - żele odczytałeś bo za wcześnie było i jeszcze pewnie spałeś ;). Chodziło o 450zł za komplet.
no to 450zł za kpl to super cena jak dla mie
więc dopiero teraz nie wiem o co autor kwiczy ?
chciałby za 200zł kpl 18" regenerować czy jak ????