Kolego to że długo robią to akurat teraz jest taki gorący okres bo sporo ludków właśnie teraz zmienia zimowe buty na letnie. Co do ceny to nigdy nie spotkałem się z opcją regeneracji felgi 18 calowej za mniej niż 110zł. A jak mam wysyłać felgi na drugi koniec Polski i płacić za ich odesłanie to koszty przesyłki spowodują ze wyjdzie na to samo jak bym oddał u siebie.
Są już pierwsze efekty. Felgi zostały dokładnie zeszlifowane kilkoma różnymi papierami, psiknięte podkładem i pomalowane pierszą warstwą srebrnego. Efek poniżej. Jak wyschną to zostaną przetarte i pomalowane drugi raz i na koniec bezbarwnym. Już wyglądają nieźle. Ale oceńcie sami
Całkiem porządny efekt. A jak zrobione własną ręką to tym lepiej. Na czymś trzeba nowe doświadczenia zdobywać, a że jest okazja to jak jej nie wykorzystać.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
drożej niż gdzie ? i drożej niż co ?
no i zakres renowacji też ma znaczenie - czy tylko malowanie ? czy likwidacja otarć itp i malowanie
itp
itd
kolega napisał "za najtańszą regenr. felgi " -- ja odczytuję jako za sztukę ...
ale jeżeli to ja błędnie odczytałem i faktycznie ktoś w jego okolicy za 450 zł zregeneruje dobrze i kompleksowo komplet 18" ( 4 sztuki ) to cena jest suuuuuuuper wg mnie i sxzukanie w takim przypadku tańszego rozwiązania to już coś jak kupno chleba za 0,99zł -- niby pewnie się da ale jaki ten chleb będzie .....
Bocian - żele odczytałeś bo za wcześnie było i jeszcze pewnie spałeś. Chodziło o 450zł za komplet.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
AR 164 3.0 V6 Super 200 KM 1995 http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...12v_super.html - ciągle w odbudowie
AR 156 2.5 V6 - sprzedam części
AR 164 3.0 V6 - sprzedam części