Ja jakbym był (jeżeli będzie pare osób) to około 20.
Ja jakbym był (jeżeli będzie pare osób) to około 20.
Pod narodowym w czwartki jest bardzi ciekawie - myślę, że warto tam wpadać zamiast szarego galmoku :)
Byłem, widziałem, super tam było :D
plus poznałem kilka nowych osób, a właściwie "odkryłem" , "zwiedzając" obszary ;)
Też polecam spoty pod Narodowym :)
A co do jedzenia - czytałem na fanpejdżu, że śmiga tam "Pizza z Żuka" - tylko w ten czwartek ich nie było, bo Żuk się popsuł ;p
Wpadaj i Ty Jola! Jest na co popatrzeć - i nie chodzi tylko o Alfy.
Jola, czy się przeniosły to nie wiem :) zdaję się, że w czwartki pod narodowym panuję od początku sezonu fajny motoryzacyjny klimat. Fakt, że jest trochę wstyd, że Alf Romeo jest 3 na 20 Audi TT, na kilkadziesiąt BMW na kilkanaście Peugeotow, Seatów, Saabów, Fiatów 125,126 itp. itd. Sympatycy włoszczyzny przejeżdżając koło siebie i odwracają głowę w drugą stronę bo jeden jest z Alfaholików, drugi z AlfaClubu trzeci Forza Italia i pochodne Forzy, ehh szkoda gadać...
Ja Erik, jak wiesz, lubię nie tylko Alfy:) Może się kiedyś skuszę... Widzę, że trzeba zjednoczyć towarzystwo z tego, co Łukasz napisał:) choć nie ukrywam, że się trochę wstydzę;) tam będę zupełnie obca;)
- - - Updated - - -
Cóż włoszczyzna podzielona jest:) ja tam uprzedzeń nie mam i pewnie dogadałabym się szybciej z fanami innych marek, a już z pewnością Fiatów 126:) może kiedyś wpadnę takim, jak nie będę się bała, że stanie;) Widzisz, nawet nie wiedziałam, że pod Narodowym jest teraz taka impra:)
O której pod Narodowym?Blisko mam może bym wpadł?Pzdr.:)
Chłopaki pisali, że o 20.00:)
A te spoty są co tydzień?? Szansa że na jutro ogarnę Alfę jest nikła, ale za tydzień już co innego.
Oj długo mnie tu nie było, ale widzę, że się towarzystwo rozpadło..., ale spoko, byle było Wam dobrze :girl_wacko:
Pod Narodowy to mam rzut moherowym beretem, jak czas pozwoli to też wpadnę
A w ktorym konkretnie miejscu pod narodowym?
Siemanko nie chce zakładać osobnego tematu więc zapytam tu: jest ktoś z Wawy z kim mógłbym sie umówić na podpięcie auta pod kompa ? chodzi osprawdzenie błedów, wypalania dpf etc. ? Kupiłem elm 327 ale cos nie chce hulać i już sie poddaje. Oczywiście jakąs butelkę postawie, dostosuje sie - podjadę tam gdzie będzie trzeba itd
Przyjedź jutro na spot youngtimera pod narodowy(!), ktoś pewnie pomoże. Jak będę (i nie zapomnę kompa) to mogę pomóc.
Jeśli chodzi o kabel to prawdopodobnie wymaga on pewnych elektronicznych modyfikacji aby działał w 100 %. Weź jutro kabel ze sobą, zobaczę co i jak (no chyba, że nie wpadnę :P).
kurde nie dałem rady bo nie było mnie w Warszawie, a wiadomo kiedy nastepny spot ? albo czy może ktoś by miał chwilę żeby sie ze mną złapać na diagnostykę
A widzisz, ja byłem i kasowałem błędy. Może będę za tydzień. Pisz w temacie "youngtimer", ten temat i spot jest na wymarciu.
No właśnie, czy w ogóle ktoś jescze przyjeżdźa na te spoty w GalMolu?
a masz ochotę reaktywować Jola?:)
Po co się dzielić i rozdzielać - wpadajcie wszyscy pod narodowy, ta sama pora co zawsze. No chyba, że dla kogoś 10min jazdy to problem :)
Nie ma miejsca na podziały, teren uważam za dobry prawie każdy ma niezły dojazd, coś się tam dzieje to kolejny atut.
Chciałbym widzieć porządną ekipę warszawska, żeby było nas bardzo dużo, jak wiadomo Galeria Mokotów upadła Arkadia/Cargo również, alternatywą został stadion na tą chwile i żeby była ona jak najdłuższa. Chciałbym też kiedyś pojechać w parę aut na spot poza Warszawę np. do Łodzi w 10 aut :D
P.S przez spoty coraz bardziej myślę o powrocie do jedynej słusznej marki jaką jest Alfa Romeo.
Pozdrawiam
Jasne, jeśli udało Wam się scalić, to już sukces:) Wobec tego nadrzędnego celu nie żałuję nawet, że upadły spoty Arkadia i GalMok:) I oczywiście 3mam kciuki, żeby ta chwila się nie kończyła. Ja przez spoty (choćby ich wspomnienie) chyba zostanę przy marce AR. Klimat był niepowtarzalny:) Alfistów jest w sumie mało i najlepiej byłoby, żeby tworzyli zgraną, zwartą grupę:)
Przyszedł chyba czas, żeby podziękować wszystkim, dzięki którym marka AR stała się jeszcze piękniejsza:)
Pozdrawiam serdecznie:)
Co prawda rzadko bywałem na spotach a później jeszcze rzadziej ale myślę, że zbyt duża częstotliwość spotkań może być przyczyną spadku popularności. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Pzdr.
Cześć. Planujemy zorganizować taki trochę większy spocik. I tu mam pytanie czy z Warszawy i okolic byłby ktoś chętny przejechać się w okolice Płońska? W ramach spotu planujemy zorganizować dużego grilla, ewentualnie atrakcje typu przejażdżki bryczką, nauka jazdy konnej z instruktorem itp. Dla lubiących poleżeć na wodą dostęp do małej plaży nad rzeką. Termin prawdopodobnie w połowie sierpnia ale jeszcze do ustalenia. Planujemy klimat rodzinny czyli żony, narzeczone i dzieci mile widziane. Jest możliwość zorganizowania noclegu dla chętnych. Szczegóły finansowe do ustalenia po wyklarowaniu wstępnej listy chętnych. Ale obiecuję że będą to koszty symboliczne bo tak naprawdę to tylko koszt jedzenia a im więcej nas będzie tym pewno wyjdzie taniej. Chodzi o miłe spędzenie czasu i spotkanie się w większym gronie, wypicie jakiegoś piwka itp. Dlatego też jest opcja noclegu.
Musicie wziąć pod uwagę, że w polowie sierpnia jest ogólnopolski zlot !
Za błędy w pisowni odpowiedzialny jest Taptalk !! :P
Zgadza się, ale na ogólnopolski nie wszyscy pojadą. Zresztą Termin jest na razie do ustalenia tak więc to żaden problem.
Ale elita pojedzie :P
Halo halo!?
Jak tam ze zlotami/spotkaniami?
Czy ktoś coś organizuje?
Bardzo chętnie bym się gdzieś spotkał :)
Są jeszcze te spoty czy juz nie zabardzo ?