Wpadaj i Ty Jola! Jest na co popatrzeć - i nie chodzi tylko o Alfy.
Wpadaj i Ty Jola! Jest na co popatrzeć - i nie chodzi tylko o Alfy.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Jola, czy się przeniosły to nie wiemzdaję się, że w czwartki pod narodowym panuję od początku sezonu fajny motoryzacyjny klimat. Fakt, że jest trochę wstyd, że Alf Romeo jest 3 na 20 Audi TT, na kilkadziesiąt BMW na kilkanaście Peugeotow, Seatów, Saabów, Fiatów 125,126 itp. itd. Sympatycy włoszczyzny przejeżdżając koło siebie i odwracają głowę w drugą stronę bo jeden jest z Alfaholików, drugi z AlfaClubu trzeci Forza Italia i pochodne Forzy, ehh szkoda gadać...
Ja Erik, jak wiesz, lubię nie tylko AlfyMoże się kiedyś skuszę... Widzę, że trzeba zjednoczyć towarzystwo z tego, co Łukasz napisał
choć nie ukrywam, że się trochę wstydzę
tam będę zupełnie obca
- - - Updated - - -
Cóż włoszczyzna podzielona jestja tam uprzedzeń nie mam i pewnie dogadałabym się szybciej z fanami innych marek, a już z pewnością Fiatów 126
może kiedyś wpadnę takim, jak nie będę się bała, że stanie
Widzisz, nawet nie wiedziałam, że pod Narodowym jest teraz taka impra
![]()
O której pod Narodowym?Blisko mam może bym wpadł?Pzdr.![]()
Chłopaki pisali, że o 20.00![]()
A te spoty są co tydzień?? Szansa że na jutro ogarnę Alfę jest nikła, ale za tydzień już co innego.
Oj długo mnie tu nie było, ale widzę, że się towarzystwo rozpadło..., ale spoko, byle było Wam dobrze![]()
Pod Narodowy to mam rzut moherowym beretem, jak czas pozwoli to też wpadnę
A w ktorym konkretnie miejscu pod narodowym?