pozdrawiam czarną 156 na kolach GTA :D wychodząca agresywnie z ronda kolo 16 koło maca ;)
Printable View
pozdrawiam czarną 156 na kolach GTA :D wychodząca agresywnie z ronda kolo 16 koło maca ;)
A teraz coś z Krakowa dla odmiany.
Pozdrowienia dla bordowej 164 SB na Łokietka,Która pojechała w kierunku KFC.I zaraz potem granatowa 145.
Krakow. Dzisiaj, okolo 17 na matecznym spotkalem jasna 147. Pognalismy razem do grunwaldzkiego. Kolega zamrugal kierunkami, ale nie wiem czy jako pozdrowienie, czy przez to,mze usiadlem mu na zderzaku ;) nie mial ramek, a ja mam z tylu jedynie zalozone. W kazdym razie pozdrawiam.
ja pozdrawiam dzisiaj wszystkie AR z za Przemszy :)
Pozdrowienia dla "bliźniaczki" (srebrna 147) na oświęcimskiej rejestracji wjezdżającej do Tychów od strony Katowic ok. południa
a ja pozdrawiam granatową 147 5-cio drzwiową na ramkach widzaną w Krakowie na al. 29 listopada
a ja z pokładu mojego seja widzę jak fajnie śmigacie bellami i nikogo nie pozdrawiam bo opadłem z sił po ostatnich wyczynach mojego autka:D
pozdrawiam kolegę z AR 164 tablice zdaje sie SG.....widziana dzis w miejscowości Wierzch - woj. Opolskie. Mijałem Cię citroenem c4 :) pozdro
Pozdrawiam czerwoną Alfę 156 widzianą dzisiaj na DK1 w Katowicach. :DPomachane - nie odmachane. :mad:
Pozdrawiam srebrną 159 za którą jechałam od ronda paprocańskiego w Tychach aż do zjazdu na Oświęcim. Szkoda, że zjechała, bo myślalam, ze pomkniemy razem w kierunku Katowic...:)
A ja chciałam pozdrowić czarną, nową 159 rej. SG, widzianą w sobotę na Kościuszki w Katowicach, pan pomigał światłami i pomachał...oczywiści odmachane i odmigane :)
Witam Wszystkich i do zobaczenia na drodze! :)
Kto parkuje na al.Pokoju srebrną 147.Blachy KBC... ?
pozdrowienia dla kolegi z 147 FL, kolor podobny do mojego, który jechał za mną od Matecznego do Placu Inwalidów. Mrugnąłem awaryjnymi, odmrugał długimi ;) chwilkę pogadalismy na światłach, powiedział że jest z AC, może wpadnie na grylla :D
pozdro dla srebrnej alfiny 156 sw z urwanym wydecham widziana a raczej słyszana dzis w chorzowie koło stadionu
Poadrawiam Dziara którego przepuściłem dziś na pasach,szedł piechotką pomachane odmachane.
Wiedziałem że z kąś go znam i była chwila niepewności
A ja pozdrawiam kierownika ciemnej 147 nie pamiętam na jakich blachach mijanego dzisiaj koło 14.00 na "Górkach" jadącego chyba w stronę Chełmu Śląskiego.
Pozdrowionka oczywiście były i coś mi się wydaje że już wcześniej też się gdzieś pozdrawialiśmy...:D
nie wiem czy dobry dzial bo pozdrowienia dla AR 147 rej KGR widzianej wczoraj miedzy Debica a Ropczycami, pomrugalem ale jechalem dostawcza chlodnia "marki" Kia ;)
a ja pozdrawiam czarna 147 jadaca w poniedzialek/wtorek po poludniu od strony tesco w centrum skrecajac w prawo w bielska ktora pomigala z prawego pasa ;)
Piotras tyś jest zarobiony ostro bo cos mało Cie tu widać kiedy pifo ? obiecałes :lazy2: hahahah szykuj sie na 31.07 by nie było znów ze zapomniałes :)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 145, który dziś po 22 przepuścił mnie na pasach przy rondzie w Wygiełzowie:D
Pozdrawiam czarną 145, z nalepkami LE500, na blachach SBI. Spotkanie na rondzie w Żywcu i chwilowe wspólne śmiganie w kierunku Milówki ekspresówką. Alfa na ramkach alfaholików więc się przyznawać kto to?!
Chciałem wyprzedzić i pozdrowić awaryjnymi, ale dziewczyna mi zaczeła suszyć głowę, więc nie pogoniłem za tobą...:mad:
a Ja pozdrawiam wszystkie Alfy widziane od 17 Lipca na trasach Mysłowice-Żywiec-Kocierz Rychwałdzki-Słowacja(MikulenaS-czy jakoś tak) itp nie pamiętam kogo widziałem to pozdrawiam jak widziałem :P
Dziś tylko jak wracałem to w bierniu przy drodze głównej widziałem na ramkach 145(jakoś tak) rej KOS...kolor ciemno-zielony, myślałem że to GrzesiuŻar ale Ty mosz chyba ST ;p
złota alfa dzisiaj prking auchan Mikołów godzina ok 13 tej
pozdrowka :)
Ojjj bogato ich było, chyba nie wszystkie pamietam:
srebrna 147 KWI... w soboniowicach (na ul druzbackiej)pod sklepem po 9 rano
czarna 156 sedan KWI.....sprzed liftu( nie pamietam gdzie zaparkowana)
teraz seledynowa 156 przy Półanki pod parafią
Pozdrawiam, nie z alfy :)
pozdrowienia dla czarnej 147, rej SCI, z którą jechałem od kapelanki, przez rondo grunwaldzkie az to zjazdu na czarnowiejska. Oczywiście mrugane - odmrugane, a potem pomachane ;)
Granatowa 156 ze skórkami jasnymi na ślicznej feldze - dziś koło 16.10 Solvay Park . Kierownik zresztą potem oglądał kuchenki w media markt tak jak ja, z tym, że mimo -22% ceny raczej nie zachęcały by nie kupić ich u konkurencji ;p
Kilka najróżniejszych alf z czwartku - zakopianka po 21.
Oraz dla kierownika, ktory chyba odwalił niezłą manianę w formie pościgu ze srebrnej 166 zastawionej 2 radiowozami z dyskoteką w czwartek koło komisu Armada przy zakopiance po 23 . Widziałem, że władza maskę otwierała i była średnia atmosfera. Jechałem wtedy srebrnym leonem top sportem.
Pozdrówka dla srebrnej AR 156 nr: SBI 06... jadącej za mną (w sobotę wieczorem) w Bielsku Białej
"zamrugane" awaryjnymi i "odmrugane" długimi i potem jeszcze pomachane/odmachane gdy staliśmy na czerwonym :):):) - szacun :)
PS. Czy to ktoś z forum?
Pozdrowienia dla Piotrasa, z którym spotkaliśmy się przed skrzyżowaniem na Bielskiej w Tychach. Pomigane, pomachane, pogadane:D
Pozdrawiam srebrną alfę 156 widzianą 22.07 na Gdowskiej w Wieliczce. Pomachane...i co ? i wielkie zdziwienie Pana w swojej Alfie :)
a któż to był na dniu rodzinnym czarną 156 na kącikowych ramkach, koło 10 parkował na trawniku koło bramy nr 2 :D
A to byłem ja na dniu rodzinnym, kątem oka cię dostrzegłem pomachałem ale znikłeś mi za krzakami i pewnie nie widziałeś, także pozdrawiam :)
Wracając dzisiaj z Niemiec jechałem chwile z czerwoną 156stką po lifcie...kolega ciągnął jakąś przyczepkę :) mrugnąłem awaryjnymi ale chyba mnie nie zauważył...mimo to pozdrawiam ;)