Nie wiem jak głęboko są te blaszki w 156 ale ja u siebie używam 4 nitów i dają radę ;).
Printable View
Nie wiem jak głęboko są te blaszki w 156 ale ja u siebie używam 4 nitów i dają radę ;).
Ja swoją zamontowałem po lewej stronie schowka u dołu, pasuje idealnie, trzyma się w tym zagłębieniu bez użycia dodatkowych taśm itp.
Załącznik 52737
Melduję posłusznie, że odebrałem "pakiecik". Wielkie podziękowanie z mojej strony. ;)
Może masz dłuższe nity, bo te co mam są za krótkie. Zrobiłem "klucz" do wyjmowania radia z drutu z wieszaka jaki dają np w pralni ;)
Uchwyty nie są zbyt głeboko - ok 5-6 cm wystarczy wsadzić druty. Wazniejsze jest zeby jak poczujemy opór nie wciskać już ich głebiej bo to bez sensu. Wsadzamy te 5-6 cm do lekkiego oporu i potem probujemy wyciągnąc radio odchylając druty na boki w kierunku od środka radia.
Na razie miejsca na zmieniarke nie znalazłem - schowek zapchany, pod popielniczką lub do popielniczki nie pasuje... Może wetknę gdzieś pod deskę, a USB będę podpinał na kablu - przedłużce, który gdzieś mi będzie latał w okolicy tunelu środkowego?? Nikt na razie tego patentu nie proponował ;)
Na penie może być coś wiecej niż katalogi CD01 CD02 itd?
Ja jak już zamontowałem, to koleś wychylił się że ma specjalny przyrząd do wyciągania :)
---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
Nie sprawdzałem, ale myślę że tak. Po prostu radio nie będzie tego widziało :)
A ja z drugiej strony zastanawiałem się co będzie w przypadku gdy jednocześnie w zmieniarce będzie PEN i SD :) ale też nie sprawdzałem jeszcze.
Się nakombinowałem, ale w końcu Sukces :) Pod navi connect też działa.