Nie wiem jak głęboko są te blaszki w 156 ale ja u siebie używam 4 nitów i dają radę.
Nie wiem jak głęboko są te blaszki w 156 ale ja u siebie używam 4 nitów i dają radę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Melduję posłusznie, że odebrałem "pakiecik". Wielkie podziękowanie z mojej strony.![]()
Może masz dłuższe nity, bo te co mam są za krótkie. Zrobiłem "klucz" do wyjmowania radia z drutu z wieszaka jaki dają np w pralni![]()
Uchwyty nie są zbyt głeboko - ok 5-6 cm wystarczy wsadzić druty. Wazniejsze jest zeby jak poczujemy opór nie wciskać już ich głebiej bo to bez sensu. Wsadzamy te 5-6 cm do lekkiego oporu i potem probujemy wyciągnąc radio odchylając druty na boki w kierunku od środka radia.
Na razie miejsca na zmieniarke nie znalazłem - schowek zapchany, pod popielniczką lub do popielniczki nie pasuje... Może wetknę gdzieś pod deskę, a USB będę podpinał na kablu - przedłużce, który gdzieś mi będzie latał w okolicy tunelu środkowego?? Nikt na razie tego patentu nie proponował
Na penie może być coś wiecej niż katalogi CD01 CD02 itd?
Ja jak już zamontowałem, to koleś wychylił się że ma specjalny przyrząd do wyciągania
---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
Nie sprawdzałem, ale myślę że tak. Po prostu radio nie będzie tego widziało
A ja z drugiej strony zastanawiałem się co będzie w przypadku gdy jednocześnie w zmieniarce będzie PEN i SDale też nie sprawdzałem jeszcze.
Się nakombinowałem, ale w końcu SukcesPod navi connect też działa.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()