pod tytułem: "NIE E" by Adayena i Piter :D
Printable View
te - aniucha ty uważej co by z ciebie jakego polańskiego nie zrobili za pore lot
i popraw picasse - bo do oglądania teraz wymaga zalogowania :-(
udostępnij wszystkim
ja nie dostarlem ;/;/ czekalem na znajomego w balicach i spoznil mu sie samolot ;/;/;/;/ FUCK THE LOT !!!! ;/;/;/;/
byłem parę minut przed 13 nikogo nie było :( Czasu nie miałem wiecej niestety dlatego nie zaczekałem. Widze ze było fajnie - tym bardziej żaluje.
no dotarliśmy parę minut po 13. Korki przeszkodziły w realizacji planu bycia nieco wcześniej.
My z Kotletem byliśmy przed 13, ale schowaliśmy się na chwilę na podziemnym parkingu, bo strasznie lało. Dopiero jak się nas więcej zjechało to już mniej padało:D Jak by nas było jeszcze więcej to pewnie by słońce wyszło:P
hahahaAdams wiedziałem że taka będzie Twoja reakcja,przyznaje to Ty nas skilowałes pierwszy ale my Was też bo to było tuz przed skrętem,miałem jeszcze koła na wprost skierowane heheeheh. Ale te kilsy jak by kto widzioł przy 40km na godzina to by mioł ubaw heheh. Zaroz wciepna filmik i foty tylko sie musza na tubie zalogować bo wczesniej nie było potrzeby.
A co jest z Pablo miał dać cynka ze swoimi namiarami.
---------- Post dodany o godzinie 09:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:46 ----------
Aniucha robi postępy lecz widać że filmy w stylu blair witch project to jej specialnośc.
A tak właśnie, miałam zgłaszać uwagi odnośnie tytułu :D
Tomasz, i jak kupiliście te krzesła??
adayena@wp.pl
a Piter to zawsze wie gdzie najlepiej usiąść ...;)))) hehehhehe
no nie wiem czy on wie, ledwo mu pikawa wytrzymala :D takie widoki
no niestety nie udało sie....:)) nie było takich siedzeń z widokiem jak miał Piter:D
---------- Post dodany o godzinie 10:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:03 ----------
kurde coś mi nie idzie to przesyłanie na youtubie,przesyła i przesyła i nic. kurde nie mam cierpliwości do takich rzeczy
pod jakim nikiem kryje sie pan Marek ze spidera na num kpr????:P:P przecież on mieszka 3 km ode mnie :D
Widzę, że adayena zaczęła z emailami :) Do mnie piotrek@nopio.com
Pozdrawiam,
Piotrek
http://www.youtube.com/watch?v=c0HWEPg4W1A
---------- Post dodany o godzinie 10:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:53 ----------
klub miłośników przyciasnych sukienek
---------- Post dodany o godzinie 10:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:53 ----------
klub miłośników przyciasnych sukienek
---------- Post dodany o godzinie 10:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:54 ----------
a tą kwestię,naprawde bardzo ładnie utrzymane wnetrze to powinien wypowiadać Piter lub Katka ............
hehe no filmk niezły :] go go go :D
witam . no fajnie było was poznać tylko szkoda że nie miałem więcej czasu . co do toru kielce to wjazd na umuwiony termin do realizacji i koszty bardzo male (Smiesznie małe) ale to na wiosne wiecie (v6 tb) . fotki super a najbardziej zadowolony Dawidek (7lat ). kolega KPR pytał o nick ;MarekV6 , marekstanek@vp.pl GG w opisie.
no coś mi się wczoraj nie otwiuerało nic ino głowna strona pikasy
% - no też możliwe :P
ale ciiiiiii......
jo nie pija tak na prawde :)
a tą kwestię,naprawde bardzo ładnie utrzymane wnetrze to powinien wypowiadać Piter lub Katka ............ No widoki niezłe nawet mnie sie podobały ,też bym taką figurkę chciała mieć:D
PiterR,trza było jej tam jakie zdjecie pstryknąć :D:D
Trzeba było położyć ten aparat na podłodze i lepiej włączyć nagrywanie:P:D
widze Katka że Ci mój pomysł spasował heheehh z tym aparatem. Ja napaliłem się na te gokarty i bedę optował za szybką powtórką spota w kraku. Adamsik widza mioł smaki po wawelu pochasać,wiec mozna by sie wczesniej spiknac i pozwiedzać co nieco od rana. Miłej Nocy
Jednak opcja aquapark:D kto był to wie.Dla tych co nie byli,wyjasniam:rury-chyba najlepsze w okolicy,a moze i w PL(bylem na kilku aquaparkach w Niemczech i takich nie było)wrazenia jak po przejażdzce GTA:) Jest pomiar czasu przejazdu,czyli mamy cos w rodz.wyscigów na 1/4:D .Koszt cos ok 50zl/os/caly dzień(w tym sauny:1 parowa,2 suche-można korzystac do woli)
Witam
Pozdrawiam wszystkich którzy byli na spotkaniu w Krakowie.Mój mail Pablo36k@wp.pl
Pablo:o
no cześć pablo co tak puźno hehe to kiedy robimy spota ze zwiedzaniem,gokartami i kręglami?
a może poczekamy do wiosny ,teraz mamy taką zimę że szok:D
tu mocie mojego mejla sebko_mtb@poczta.fm
co do spotu ekipa z piekar też jest bardzo chetna na gokarty w krk tylko jak najszybciej.. bo na wiosne zaczną sie znów cykliczne spoty w piekarach ;)
[QUOTE=aniucha05;230660]ja na gokarty też się napaliłam :] z chęcią bym pojeździła :)
Napaliłam? no wiesz?;)
Pod koniec października ma być ładnie (15C i bez opadów) więc na zwiedzanie jak znalazł a jest co :) Gokarty i kręgle to też dobry pomysł.
czyli mam rozumieć że tym samym zrodził się zalążek nowego spota?? :D
Ja też jestem za gokartami, a co do ostatniego spota bardzo sympatycznie było:)