Jadę dziś do Poznania, ale na 19 nie zdążę :( Kiedyś się pojawię w rodzinnym mieście na spocie :)
Printable View
Jadę dziś do Poznania, ale na 19 nie zdążę :( Kiedyś się pojawię w rodzinnym mieście na spocie :)
cyba cie widzialem kiedys na grobli w poznaniu przy moscie ;)
Panowie czy jutro ktos bedzie wczesniej na parkingu w kingcrosie moze? Potrzebowalbym pomocy z diagnostyka poduszki o ktorej juz pisalem na forum, ale nie pasuje mi zeby byc o 19 :(
wcześniej nigdy nikt nie przyjeżdża no chyba że ze 10 minut
bylem gdzies do 18:30 i musialem uciekac :( Byl ktos ciemnoszara 156 po fl na klubowych ramkach, ale odjechal jeszcze przede mna. Zmienione zderzaki mial i charakterstyczna rzecz - rejestracje Pxxxxx, a naklejke Wxxxx :D to ktos z forum?
raczej u nas wszyscy maja ramki alfaclubu a nie alfaholików może ktos nowy... nie wiem
Panowie czy jutro bedzie ktos z kompem? :( Chcialbym wkoncu sprawdzic swoja alfe :(
nie ruzwelt na urlopie
no... i tak raczej dupa. Auto odmowilo posluszenstwa.. stoje na wyjezdzie z poznania w strone czerwonaka... za wiaduktem... pojawil sie spory problem chyba:
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...tml#post636938
Czarna Alfa Romeo gt http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tml#post645222 ;) piątkowo, swarzedz
155 2.0ts 16v 150KM wilda
Będę wypatrywał... Kiedyś przy Czajczej stała 155, ale dawno już jej nie widziałem.
sikorskiego na ramkach AC ;)
Całkiem blisko...
Bardzo jasno niebieska (wręcz biała) Alfa 156, 2.0 TS ;) Czerwone zaciski, niestety ramek nie mam. Okolica - piastowskie, praktycznie przy samych ratajach (naprzeciwko MPK)
Swoją drogą, są w Poznaniu jakieś spoty regularne?
Witaj, tutaj masz wszystko http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=15718 :)
W tym tygodniu w końcu przeprowadziłem się do Poznania :D Teraz będzie mnie tam widać częściej :) Pewnie w związku z tym (no i w związku z problemem, który otworzyłem w dziale 147) podjadę pod KC dziś się przywitać .... i prosić kogoś o podpięcie pod komp, może się dowiem co mi "pipczy" z komputera cały czas ;)
Tylko jeszcze do narzeczonej zadzwonić, że będę później :D
Prześladuje mnie czarna 147 fl TI na klubowych ramkach. Najpierw widywałem ją regularnie na Dąbrowskiego na wysokości ZUSu a teraz stoi rozparta pod pracą na Starołęckiej.
a ja serdecznie pozdrawiam czarna 147 FL 5d z ramkami, która jechała dzisiaj przez Most Rocha ok 13. Nie mrugałem bo innym autem sie poruszałem;p
pozdrawiam czarną 159 sedan PO .... na klubowych ramkach- ul Dolna Wilda oczywiście godzina 7:30 ;)
1990mb nie parkujesz moze 145 na Sikorskiego ? :)
nie nie, Ja parkuje na Dolnej wildzie :)
Raina
tak zgadza sie to ja ;) widze ze silna grupa na wildzie blisko mnie stoi tez czerwona 145 czarna 145 i czasem kolo osrodka 145 srebrna z napisem boxer rs ;P RAINA ta czarna to przypadkiem nie twoja ?
Dokładnie czarna to moja ;) jak narazie nie zbyt piękna :( ale z czasem stanie się śliczna !
a 145 boxer RS jeżdzi starszy siwy Pan tyle co zauważyłem, Wiśniową tez często widze dlatego myslalem że to kolega 1990mb ale się pomyliłem
mialem taka jak ty zielona butelke . super auto i ten dzwiek ;) jak bedziesz mial jakies pytania to pomoge ci :)
Zawsze z checia skorzystam ;)
Panowie i Panie jeżeli macie zamiar wymienić w 145/6 Boxerze końcówki drążków to oddam za dobre piwo :) Wymieniałem całe zawieszenie i przypadkiem kupiłem nie te ;) Pozdrawiam
no to oficjalnie przeprowadzka zakonczona więc z koziegłów melduje sie mattom w czerwonej 147 DZL.
na ramkach oczywiście!
Tak więc wypatrywać tam na mieście łapy za szybą.
Co do spotów ? Są jakieś regionalne alfaholickie ?
O ile mi wiadomo w PO są cykliczne spoty pod M1, w piątki wieczorem ;)
mattom witam po sąsiedzku
jak bardzo po sąsiedzku :>?
bo u mnie poznanska 16c
pozdrowienia dla kolegiGrabarzQV widziałem dzisiaj na berdychowie koło polibudy ok 11:45. :))
spoty pod king kross pomaranczowy parking co piatek o 19
zapraszamy wszystkich poznaniaków/ Wielkopolan zainteresowanych naklejkami, zbieramy zapisy:) http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...nawczy-14.html