Dziś wpuściła mnie na Krakowską jakaś miła Pani ze 146 w ciekawym, b.ładnym kolorze -> ZGR... (ramek brak).
Kawałek wcześniej na stacji LUKOIL srebrna 156 z ramkami: DW955PL - czyja to ? :)
Printable View
Dziś wpuściła mnie na Krakowską jakaś miła Pani ze 146 w ciekawym, b.ładnym kolorze -> ZGR... (ramek brak).
Kawałek wcześniej na stacji LUKOIL srebrna 156 z ramkami: DW955PL - czyja to ? :)
ta Alfa stoi tam prawie codziennie ;) mysle, ze wlasciciel(ka) pracuje chyba u nas, ale niestety jeszcze nie spotkalem ;/
swoja droga jak wyjezdzalem dzisiaj od Ciebie, szukajac skrotu, gdzies, gdzie asfalt sie konczy i zaczyna kostka, przy ladnym domku, stala ladna Alfa z tablicami ERA na klubowych ramkach, pozdrowienia ;)
Pozdrawiam mocno :D zdziwionego kierownika srebrnej 156 nr rej D5 AGA widzianego wczoraj w Lubinie pod Castoramą. Jego wyraz twarzy w momencie gdy zobaczył światełka i łapkę bezcenny :D ale odmachał choć nie wiem czy świadomie :D.
Barus, to moja,tylko na wroclawskich numerach, po przeprowadzce do wrocka.Pozdrewiam.
Wczoraj pełno alf widzianych na DK 3, 329 DK 12 i DK5
Pełno alf ... odmachało ... normalnie szok, ludzie bez ramek i z ramkami często machali pierwsi ;)
Pozdrawiam !
156X to w takim razie mieszkamy niedaleko ;)... no ja codziennie na parkingu widzę alfe AdrianaM
Widziana srebrna 147-ka na trasie Złotoryja - Pielgrzymka po godzinie 18stej. Światełka były, łapki też :)
Pozdrawiam
o tak Mateusz... ostatnio też widuję pełno AR ... teraz pytanie, skąd się tyle wzieło w ostatnim czasie... odpowiedzi są dwie:
1/ nagle wszystkie wyjechały z serwisów...(małoprawdopodobne)
2/ ludzie uświadomili sobie chyba że mit o dużej awaryjności to .... mit ; i wybrali autka o nieprzeciętnym wyglądzie i stylu - i ta wersja wydaje mi się prawdziwa :)
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
Tak, prowadziła kobitka.... nr rej. nie pamiętam...w ciemnych okularkach była i jechała z kimś
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
... Pozdrowienia również dla brygady w czarnej AR 147 na blachach DJ widzianej w Jeleniej Górze koło Castoramy około 13stej. Brygada pomykała przez chwilę w tym samym kierunku co ja... z tego co zauważyłem na czarnych alu, co zacnie się prezentowało :D
wiem ze moja to nie jedyna biała 159 SW (chociaz dla mnie tak), ale istnieje ryzyko ze to bylem ja :) lecialem 26.04 ok 20 z Poznania, z reguly omijam miasto droga na Sieroslaw -Dopiewo by wleciec na DK5 pomiedzy Komornikami i Stęszewem. Blachy PO 172NM z ramkami. Tak czy owak pozdrawiam serdecznie
p.s. jutro jadę pozdrawiać Alfistów z Jeleniej G - do zobaczenia
Nie wiem po co to napiszę, ale niech będzie :D
buksal widziany wczoraj na ofiar oświęcimskich w Ścy. Postalimy, pogadalimy i rozeszlimy się.
Pozdrawiam ;)
Pozdrowienia dla pani z srebrnej 147 jtd na wolności w jeleniej górze :)
Ja dziś dwukrotnie mijałem czerwoną, błyszczącą GTV na DW... Pierwszy raz jechała na Traugutta z centrum (stała na światłach na Niskich Łąkach), drugim razem koło 18.30 do centrum (też na Traugutta) - kierowca chyba nie wiedział o co chodzi, że mu macham / a myślałem, że z GTV'ki powinien znać zwyczaje Alfistów :) /
Również około 18.30 (chwilę przed GTV) pomachane do kolegi z czarnej 147 - chyba nie pierwszy raz (był odzew:))
Ahaaaaa... Na Boya Żeleńskiego widziałem 156SW z ramkami. Blachy PN ...
na drodze z Gryfowa do Jeleniej - ciekawy widok srebrna 156 w roli pilota - kierownik znający zwyczaje, pozdrawiam raz jeszcze i na wylocie z Jeleniej w kierunku Wroclawia widziana granatowa 156SW z jednym spalonym oczkiem rowniez pozdrowienia
Pozdrowienia dla ciemnej 156 DSW z ramkami widzianej dziś od 17 do 18 w Kamiennej Górze na Aleja Wojska Polskiego obok salonu z meblami.
Parę dni temu pozdrowił mnie kierowca czarnej 156 na DJA z którym mijałam się w Paszowicach. Nie odmachałam bo byłam zaskoczona, że ktoś tutejszy zna się na rzeczy :) Ramek brak :) Ciekawe czy właściciel jest na forum?
Gosia, nie żeby to tamto, ale jakie nowe zdjęcie :D
Przepraszam, moje to był komplement na temat nowego uczesania :) A Twoje ociera się o stręczycielstwo :D
Ostatnio praktycznie codziennie w okolicy 8:20 rano na swiatlach naprzeciwko Lidla przy Szkockiej mija mnie czerwona 147 z urocza pania w srodku. Pozdrawiam :)