Dziś wpuściła mnie na Krakowską jakaś miła Pani ze 146 w ciekawym, b.ładnym kolorze -> ZGR... (ramek brak).
Kawałek wcześniej na stacji LUKOIL srebrna 156 z ramkami: DW955PL - czyja to ?![]()
Dziś wpuściła mnie na Krakowską jakaś miła Pani ze 146 w ciekawym, b.ładnym kolorze -> ZGR... (ramek brak).
Kawałek wcześniej na stacji LUKOIL srebrna 156 z ramkami: DW955PL - czyja to ?![]()
ta Alfa stoi tam prawie codzienniemysle, ze wlasciciel(ka) pracuje chyba u nas, ale niestety jeszcze nie spotkalem ;/
swoja droga jak wyjezdzalem dzisiaj od Ciebie, szukajac skrotu, gdzies, gdzie asfalt sie konczy i zaczyna kostka, przy ladnym domku, stala ladna Alfa z tablicami ERA na klubowych ramkach, pozdrowienia![]()
Barus, to moja,tylko na wroclawskich numerach, po przeprowadzce do wrocka.Pozdrewiam.
Ostatnio edytowane przez janusz58 ; 07-05-2012 o 13:16
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Wczoraj pełno alf widzianych na DK 3, 329 DK 12 i DK5
Pełno alf ... odmachało ... normalnie szok, ludzie bez ramek i z ramkami często machali pierwsi
Pozdrawiam !
147 powodów do zadowolenia
156X to w takim razie mieszkamy niedaleko... no ja codziennie na parkingu widzę alfe AdrianaM
Widziana srebrna 147-ka na trasie Złotoryja - Pielgrzymka po godzinie 18stej. Światełka były, łapki też
Pozdrawiam