dostałem ofertę. dodam tylko że do każdego polaru musimy dodać około 15zł i to by była ostateczna oferta wraz z przesyłką.
Wiem że poprzednia firma była sporo tańsza ale jakość ich usług była wręcz tragiczna.
Tak więc sami decydujcie.
Printable View
dostałem ofertę. dodam tylko że do każdego polaru musimy dodać około 15zł i to by była ostateczna oferta wraz z przesyłką.
Wiem że poprzednia firma była sporo tańsza ale jakość ich usług była wręcz tragiczna.
Tak więc sami decydujcie.
sorry, tematu nie otworzyłem. mówcie tera :)
Hej! Bobryt, ja byłbym chętny na taki polar. Osobiście wolę dołożyć i mieć coś na dłużej. Haft pozostałby taki jak na obecnych? Masz może jakiś odnośnik do wzoru polarów od tej nowej firmy?
kurde zapomnialem o linku. Jak wroce do domu to zobaczycie propozycje
było by super :)
tyle stron tej dyskusji :D czy będą jeszcze jakieś zapisy na polary :D ?
to przeczytaj ostatnie 6 postów ;]
No fajnie że jest nowy kontrahent ale czy ktoś widział ich wyroby by nie było tak jak wczesniej i nie mówie tu o cenie czy dłuższym oczekiwaniu bo to wszystko pestka w porównaniu z zawiedzionym oczekiwaniem co do wyrobu ( a tak się cieszyłem )bo te polary wcześniejsze to jakas kpina ( zeby nie zawstydzać klubu zostanie on w domciu )fakt tylko 88 zł moim zdaniem lepiej jest dołożyć tylko czy do kota w worku? ( bez obrazy dla kolegów którzy tyle czasu poświecili w załatwianu )
chodzi ci o jakość polarów czy raczej haftu??
a może ktoś ze śląska by podjechał do tej firmy i zrobił zdjęcia polarów :) ew. ja mogę podjechać jak będę przejazdem.
Mi osobiście podoba się 4 albo 5 z tego co pokazał Bobryt
byle nie czerwony :D i czekam na zapisy :D
Również jestem chętny i czekam na zapisy:D
Może inny wzór napisów i itd? Mam pierwszy polar i jest OK, więc jakby nowy miał inne hafty to byłbym też chetny
Jakość polarów - nie wiem jak innych alfaholików polary ale mój to tandeta z jednej strony odstaje z drugiej coś tam i itp.
Także wolałbym najpierw żeby ktoś coś tam pooglądał a później zamawiajmy bo naprawde szkoda kasy na gadżety których nie bedziemy używać choć koszulki w sklepie są gites :)
PS wszystkie z katalogu wygladają na ok no oprócz 1
Dla mnie 5 i 7 są git. Wiem, numer 7 dość drogi, ale materiałowo bardziej wyrafinowany i chyba w miarę solidnie wykonany. Jestem chętny na polarsona :D
A może ktoś wrzucić dobre foto obecnych polarów, chodzi o logo i napis z tyłu? To może będzie można zrobić jakieś wizualizację, czy nawet próbny polar.
Mówisz i masz :D
Załącznik 20799
Załącznik 20798
Załącznik 20797
Załącznik 20800
Załącznik 20801
Tym razem może niech będą szyte chociaż w Chinach, bo w Bangladeszu jeszcze nie wiedzą co to jakość.. :stop:
Tak sobie myślę, że polary z pierwszej serii, to kiedyś mogą być poszukiwane, jako egzemplarze wyjątkowe w swoim rodzaju :D
Poza tym z kilku, to można zrobić całkiem oryginalny patchworkowy koc :cool:
A tak serio, to faktycznie przydałby się model wzorcowy (o ile będzie jeden główny), a jesli nie ma takiej opcji, to chociaż możliwość sprawdzenia jakości materiału i odszycia poszczególnych polarów. Fajne mogłyby być polary w wersji wiatro i zimnochronnej, bo mogą robić za kurtkę, chociaż teraz to chyba lepiej zamówić coś cieńszego, a na przyszły sezon jesień-zima dopracowac ofertę grubszych polarów, mogących właśnie zastąpić kurtkę. Sama mam taki ciepły polar i gorąco polecam taką wersję.
juz nie przesadzajcie tak ze slaba jakością pierwszych polarów. Nie są złe!
dokładnie wszyscy tylko potrafią narzekać - nie wiem, fakt te ściągacze są trochę lipne a ogólnie polarek jest fajny
podejżewam że te polarki z nowej serii będą podobnej jakości, tylko że droższe... żeby jakość była zadowalająca trzebaby np zamówić od PromoStars czyli od LPP SA własciciela marek Reserved, Crop, House, Mohito no i PromoStars... Mam od nich polarek "służbowy" i jakościowo faktycznie bije na głowe nasze klubowe.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/286.jpg
i miło by było pomyśleć też o płci pięknej.. mam na myśli (dość egoistycznie :D swoją narzeczoną :P) dla której polar z pierwszej serii w rozmiarze S jest za duży.. i przydałoby się XS najlepiej z damskiej numeracji :)
Sprawę możemy załatwić dwojako, albo założymy na naszej stronie coś na kształt zapisów na konkretne polarki, z pdf-u albo forumowicze opowiedzą się w sądzie zorganizowanej tak jak do tej pory, choć zdaje sobie sprawę że każdy chce czegoś innego i możliwość wybory z pośród 7 modeli męskich i już w niedługim czasie, wrzucę ofertę dla Pań, i tym samym wybranie z nich jednego dla Panów i Pań będzie kłopotliwe. Na chwilę obecną plan z mojej - naszej strony jest taki żeby zakupić polary, przykładowo dwa najfajniejsze (np softshell i jeszcze jakiś) wysłanie bo Bobryt-a celem oceny jakości. Kolejnym etapem były by dopiero zapisy sondy i inne czynności celem zebrania chętnych. Niektóre firmy sprzedają tylko ilości hurtowe minimum 5szt. ale to jest osobny temat. Teraz mam urwanie głowy wiec wrzucę coś dopiero około 20 marca, chyba że będzie cud i się jakoś wyrobie wcześniej.
No i cud się zdarzył w tym samym pdf-ie kilka stron wcześniej jest model promostar i nawet damski wzór polarku
jakby co to pisze sie na damska wersje XS :)
ja się pisze na damską i na męską :-)
Chetnie kupie damska i meska:)|
Ja również bede sie pisał na 2 sztuki oczywiście damska i meska o ile bede zaczete zapisy na nowa pule
jest jeszcze szansa zamówić polary??
Pewnie że jest temat dalej żyje, zapisy będą nie długo tylko musimy dogadać szczegóły z Bobrytem Pozdrawiam
a co powiecie o takich?
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...olar_alfy.html
U nas polary tak jak w już podanym linku (www.wyszywanykot.pl/alle/oferta.pdf), z napisem Alfaholicy.org i z przodu logo, nie koniecznie z nickiem, ale jak by sobie ktoś dodatkowo zażyczył to problem to nie jest
Witam! Czy jest jeszcze jakaś szansa na zamówienie polaru AR?
Zainteresowane osoby niech się odezwą do mnie na priv oraz proszę jednocześnie o podanie adresu @ :)
Pani ze sklepu odpowiedziała, że ma kilka zapytań o polary i na razie czeka czy będzie jeszcze więcej chętnych
Ja chcę polar !!!
również!
Też bym się pisał
Ja tak samo chętnie zakupie !