Fajna, jakbym miał z 5-10 km do pracy to tylko taką :)
Printable View
Fajna, jakbym miał z 5-10 km do pracy to tylko taką :)
Wiek, kolor i wnętrze to już kwestia kompromisu w zestawieniu z Q4 którego szukam, ja też nie jestem jakoś specjalnie pozytywnie do tej konfiguracji nastawiony.
Przepraszam za ignorancję, ale czy możesz podać gdzie znajdę Pana Twardowskiego ? Wziąłbym ją na pełne sprawdzenie.
Dzieki, Marek
ASO Twardowski
www.twardowski.pl
tak wszystko fajnie tylko nie wszystko da się bez serwisu sprawdzić.. serwis też nie zawsze Ci sprawdzi to o co prosisz, na uszczelke popatrzy itp, o faktycznie nie leje olejem ale to dlatego ze silnik był umyty i nie jezdzony mocno że mógł ten olej znow wypluć. Pozatym zawsze może olejem lać z innego miejsca a wyglada jak uszczelka. Trzeba by bylo zrobic kupe testów na spaliny w płynie chlodniczym itp zeby wyeliminować wiekszosc ewentualnych usterek.
Ja np chce kupić auto i wydać max 30tyś zł juz z opłatami itp, bedzie to albo starsza wersja z teoretycznie wiekszym przebiegiem lub młodsza moze sie uda niby z mniejszym przebiegiem. Ale tez moze byc tak ze ktos sprzda 2008 rok z oryginalnym przebiegiem załóżmy 220 tyś a przy takim przebiegu sprzęgło moze byc na wykonczeniu wtryski itp i co wtedy? robi się moment skarbonka i stąd się biorą opinie ze niby alfy sie psują, a to normalna eksploatacja, tylko że ludzie jezdza do tego momentu i pchają a poźniej sie nawarstwia wymian... albo akcja z klapkami.. kupie auto i okaze sie ze były urwane klapki ktoś je tak zrobił zeby przez chwile chodziło git a poźniej dupa... ja choruje na alfe i naprawde chciałbym kupić dobry egzemplarz żeby mi sie nic nie działo i zebm mogł dalej mowić dobrego słowa na włoskie auta a nie znienawidzić przez to w jakie bagno mnie ktoś wkopał podkładajac mine w aucie. A 159 naprawde jest zajebiscie wykonana w srodku a mam do czego porównywać, passat b6 to jest kupa straszna w porównaniu do tego.. Ja jezdze obecnie b4 pełna opcja skóra wszystko tam mam, i nie jeden by sie zdziwił ze mozna miec 18 letnie auto w takim stanie bo dbam, i moze tylko dlatego nie spieszy mi sie ze zmianą ale chęć jezdzenia 159 pcha mnie ku temu zeby szybko zmienić i do wakacji taki plan mam:) tylko bede potrzebował czyjejs pomocy przy kuponie kto na alach sie bardzo dorbze zna;)
ktoś paczył na tą ślicznotkę z Warszawy? coś jest z nią nie tak,bo już jakiś czas ogłoszenie wisi:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sal...C34584127.html
Ja wiem czy taka śliczna? Ładna na zdjęciach. Środek brzydki. Tylko radio bym chciał :D
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-ti-...C35887738.html piękność od znanego na forum handlarza superalfa. Kusi strasznie...