Napisał
t0m
Doczytać, doczytałem. Powiedziałbym, że inaczej zrozumiałem po prostu, czyli że ową opcją jest MESSAGE READER w B&M właśnie. No ale ok, jasne.
Pytanie dodatkowe zatem: czy możesz podać wersję androida w swoim telefonie? Zamierzam do swojego wgrać nowszy system w najbliższym czasie, więc może być pewna szansa..
Hah, i myślę, że tu jest sedno. Opcję fajnie mieć i ciekawie by było ją uruchomić. Niemniej, na codzień chyba bym nie korzystał. Czasem zdarza się, że nie jadę sam i wówczas nie wiem czy bym na pewno chciał, aby ewentualnie przychodzący sms był proponowany do odczytu na głos. Wiadomo, można oczywiście powiedzieć NIE, ale zawsze rodzi to pewien dyskomfort, w tym i po stronie pasażerów nieco także. Dodatkowo, przeczytany sms kusi od razu do odpisania, a póki telefon w kieszeni, to spokojnie sobie czeka. ;) I nie chodzi tu o żadne wielkie tajemnice oczywiście, ot, zwykły komfort prywatności. :)
No ale, póki nie mam, to nie mogę zdecydować, czy używać, czy nie. Dlatego wolałbym mieć, a decyzję podjąć sam. :)