Przecież te lampy A4 maja kompletnie inny kształt. Na tej zasadzie to mozna porównywać wszystkie lampy aut w segmencie D i będą podobne.
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
Man dokładnie takie same odczucia. Na siłę się doszukujecie podobieństw do innych aut
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Nowa astre np mozna porownac z tylu do Giulietty
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Cała sprawa rozbija się o to, że większości z nas i tak nie stać na to auto. Tak jak nie było stać na 159 z salonu. Za kilka lat jak te auto spadnie z ceną i będzie tego trochę na rynku wtórnym jej popularność i lubialność wzrośnie.
Nie generalizowal bym.
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
"większość" to nie jest generalizowanie. mnie na 159 z salonu nie było stać, Julkę już tak, a z Giulią się zobaczy bo w życiu różnie bywa. I w tej intencji wszystkim formumiarzom życzę w 2016 wygrania 79 999 € w totka tudzież innej loterii i przeznaczenia wygranej na jedynie słuszny zakup Giulii QV.
pawelek, ja wolałbym te 80 tys euro zainwestować tak, aby za jakiś czas było mnie stać na 4CTakże no... zawsze może być lepiej
![]()
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
4C jest tańsza.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]