I jakoś nikt nie chce się podzielić tymi fotkami![]()
I jakoś nikt nie chce się podzielić tymi fotkami![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Może nie ma się czym chwalić![]()
podejrzewam , że plastiki popalone... Mandziel to zmywał i po zmyciu plastik byl caly szary. bez malowania nie da rady... Jakby bylo ok to juz by ktos foto wkleił ale raczej był zonk![]()
[C
Pewnie macie racjęZostaje tylko malowanie na nowo tak jak Mandziel
![]()
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Ja ostatnio zabrałem się za zmywanie tego klejącego czegoś ze schowka w półce. W ruch poszedł rozpuszczalnik następnie nożem skrobałem tą cała gumę ze schowka i pozostałości musiałem jeszcze raz zmyć rozpuszczalnikiem. Niestety dziad trochę agresywny jest i zrobił białe plamy na plastiku ale udało się uporać z nimi papierem 600 a później 800. Jutro wkleję zdjęcie jak to wygląda po czyszczeniu.
Gdyby nie to że sprzedałem auto to bym zrobił fotkę ale poszukam w starych zajęciach może coś się znajdzie
Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka
Zdjęcie słabe bo robione telefonem ale jako tako widać. Cały schowek przeleciałem papierem więc jest gładziutki jak ...![]()
![]()
Ja tylny schowek też u siebie myłem bo się kleił, ale zrobiłem to rozpuszczalnikiem karbomidowym i nie musiałem już nic więcej robić. Jedyna różnica jaka jest, to po prostu dostał połysku.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77