Ja również zamówiłem po nr VIN i dostałem od 1.9 :O obstawiam że jakiś pacan się pomylił?
Ja również zamówiłem po nr VIN i dostałem od 1.9 :O obstawiam że jakiś pacan się pomylił?
Albo się pomylił, albo ktoś zrobił swap'a
Obstawiam pierwsze.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Raczej na 100% pomyłka.
Czy koś regenerował maglownice we Wrocławiu, Lubinie, Legnicy? (+ okolice oczywiście)
Chodzi dokładnie o walnięte uszczelnienie :/ z lewej strony mi ucieka... na szczęście tylko do pewnego stopnia, ale irytuje mnie coś takiego.
A może ja za dużo płynu dolewam? Niby daje blisko MAX...
Ktoś coś może powiedzieć?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Ostatnio gdy wymieniałem płyn, mechanik zasugerował, aby nie lać nigdy pod max, a tak oszczędnie pomiędzy kreskami. Do 159-tki nic nie ma, jednak stwierdził, że w innym modelach występowało rozszczelnienie układu pod zalaniu po górną kreskę. Tak samo w przypadku zamiany płynu na rzadszy.
Witam
dzisiaj mi Panowie zaraz po odpaleniu pompa wspomagania zawyla przez chwile i nie wiem czy sie juz nie zaczyna powoli konczyc.
PROSZE O INFO
gdzie dostac w dobrej cenie,
czy warto regenerowana czy nową
BARDZO PROSZE O KONKRETNE NAMIARY, ceny bardzo mile widziane.
ktos moze sam wymienial? Ile schodzi?
pozdrawiam serdecznie
Po odpaleniu jak pompa chwilę zawyje to norma. Niczego nie kupuj. Jak padnie to się będziesz martwił![]()
Czy ten płyn jest dobry?
Załącznik 85706
ryki daj spokoj mi tez zawyje przy niskich temperaturach.Nie sraj w gacie od razu.KuASY jak masz czerwony to ma byc DEXTRON III
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Płyn mam taki jak fabryka zalała, czyli czerwony. Ten ze zdjęcie jest Ok? w ASO nie wiedzieli który i dali ten :|