Jaka była by cena za parę takich butów? (chodzi o te czarne).
Wyglądają świetnie
Pozdrawiam.
- Rafał
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
Jaka była by cena za parę takich butów? (chodzi o te czarne).
Wyglądają świetnie
Pozdrawiam.
- Rafał
Ale ta propozycja w ogóle nie wyszła z administracji forum hehewięc nic nie jesteśmy w stanie powiedzieć. ale tak sobie zaczynam powoli myśleć że... ciekawie byłoby wprowadzić takie gadżety, które na pierwszy rzut oka wydają sie być nierealne
przyznam się że swego czasu rozważaliśmy opcję wprowadzenia.. Wina Alfaholickiego ;D oczywiście jakiegoś takiego nie taniego
w ładnej butelce. Był też pomysł zegarków, byłem już nawet po słowie z Timex'em i czekałem tylko na wycenę jednak jakoś kontakt się urwał. Można by powrócić do obu tych tematów. Buty? Hmmmm... czemu nie?
Z tym że praktycznie w każdym z tych przypadków odpada logo AR jako znak zastrzeżony, żadna oficjalna, szeroko rozpowszechniona firma, czy to obuwnicza czy jakakolwiek inna, nie zgodzi sie na użycie logo AR bez oficjalnego pozwolenia FAP. A fajnie byłoby mieć np trampki Alfa Romeo by Converse czy Puma
chociaż... może już w sumie za bardzo bujam w obłokach
ale może na wiosnę pomyślę o czymś takim bardziej odważnym sygnowanym logo Alfaholików
![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 29-10-2012 o 21:32
Zdjęcie ja wrzuciłemTe buty były w ofercie oficjalnego sklepu Alfy Romeo, który od dość dawna jest zamknięty (http://www.store.alfaromeo.com/). Ceny butów nie pamiętam, ale z pewnością było to w granicach 100 Euro.
Buty to dość interesujący, nietypowy gadżet. Tylko ciekawe jak z realizacją
Mnie to się marzą takie sportowe kurteczki/bluzy, jak Brema robi dla Alfy Romeo
![]()
Oglądałam swego czasu kurtkę czerwoną w sklepie, cena z sufitu, ale fakt ładna, aczkolwiek wg. mnie na zdjęciu wygląda dużo lepiej.
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Kiedyś ktoś oferował grawerowane rygielki drzwiowe do AR 147/156. Przydało by sie coś takiego, tylko raczej mało kto to produkuje. Pamięta ktoś, co to za osoba z forum robiła?
Rygielki drzwiowe ? co dokladnie masz na mysli ?
czarna kutka rewelacja![]()