Z tego co się orientuje to wyjazd w Silesii zamykają o 1.00 w nocy ...także czasu starczy .... No ja myślę ,że wogóle przeniesienie spotów na Silesie to dobry pomysł bo zawsze można zorganizować dodatkowe atrakcje w postaci masowego oglądania filmu w kinie... A i fastfoodów jest pod dostakiem![]()
ja jutro odpadam niestetyi to pewnie zdziwi Was wszystkich w szczególności Aniuche ale chyciułem robote i kończe dopiero koło 22 także jakby co to do kogoś zadzwonie ale pewnie i tak nikogo juz nie bedzie
Pzdr.
No Alfa No Fun-No Fun No Life
witam
moze i ja sie pojawie??
pzd.
ps. mam nadzieję, że ktoś ze mną do tej 22.05 wytrzyma?![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No tak ... tylko że WJAZD zamykają w okolicach 21... będzie lipa jak ktoś będzie chciał wjechać np. o 22 :/ To jest chyba jedyny minus tego miejsca w SCC jaki mi przychodzi do głowy.
No i oczywiście dużo więcej możliwości, no a jak jest taki wygwizd to chyba lepiej sobie klapnąć w ciepłym miejscu niż marznąć na podziemnym...
Nic nie obiecuję, ale może dziś na chwilę się pojawię.
Pzdr.
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
ok, wezme, bede na 100%, i moze wytrzymam z Izane do 22??
pzd.