Jak w temacie mam dość spory dylemat który z tych samochodów wybrać. Zaczynając od budżetu to 30000zł
Chciałbym żeby auto miało fabryczne już xenony i jak dla mnie to tyleobojętne czy jest to sedan czy kombi choć ten drugi nawet bardziej mi się podoba
nie musi być skóry nawigacji i innych tego typu
no i na w miarę normalnych felgach bo drogi u mnie dziurawe bardzo
![]()
zastanawiam się mocno nad 159 tylko silnik 120km czy 150km??
patrząc na ten pierwszy jego moc wydaje mi się zbyt mała jak na tak duży samochód a 150 była by w sam razALE, no właśnie, miałem okazje jeździć vectrą C z 120 i 150 konnymi motorami i różnicy nie dało się odczuć który z nich jest tak naprawdę mocniejsze, mało tego 120 w pewnym momencie wyprzedzała 150
nie wiem jak ale wiem że oba auta są seryjne (czyt. bez chip-tuning-u)
chciałbym żeby się wypowiedzieli troche właściciele tych autz różnymi motorami
drugie dwa auta to 147 lub GT
147 po FL w wersji Q2 tych aut jest jak na lekarstwo podobnie jak GT a właśnie ta wersja odpowiadała by mi najbardziej. Auto nie waży dużo a 150 km powinno już nim zamiatać![]()
może ktoś wie gdzie szukać takich modeli ??byłbym wdzięczny. jeśli chodzi o 147 to wersja tylko 5 drzwiowa
i Takie małe pytanie bo zauważyłem że część tych 147 FL ma spryski i czasami pisze "reflektory xenonowe" czyżby producent zastosował tam xenon na lustrach typu D2R?? może ktoś to ma w sowjej o ile są takowe na forum??![]()
chciałbym poznać wasze opinie jakie auto polecacie i dlaczego a szczególnie jakie wersje silnikowe to interesuje mnie najbardziej
z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi![]()