Czołem,
Jestem zainteresowany obiema samochodami - oferty otomoto wskazują, że jest to możliwe.
Podzielacie tę opinię?
Opcja 1.9 (150KM).
Czołem,
Jestem zainteresowany obiema samochodami - oferty otomoto wskazują, że jest to możliwe.
Podzielacie tę opinię?
Opcja 1.9 (150KM).
a jak myślisz? o ile jestem wstanie ogarnąć w głowie 159 w 1.9 8V totalnego golasa z niemałym przebiegiem o tyle już opcje 16V NIE, chyba że chcesz sporo kasy włożyć na samym wstępie bo tak będzie dojechany, ale i byli tu tacy dla których kupno 159 za 23tys było optymalną ceną a za 25 chcieli 2.4 mieć w TI....
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
ja swoją w zeszłym roku kupilem ze 40 tys cztero latka ale były tez po 30 tys wybor nalezy do ciebie!! tylko kupujac tanio musisz liczyc sie z tym ze auto bedzie wyeksplatowane i bedziesz ładował ,remontował,wymieniał itp.itd zamiast cieszyc sie z jazdy![]()
Hmmm.... rozumiem, że z GT sprawa wygląda podobnie?
Uparłem się na swoją pierwszą AR i już... zatem przyjdzie szukać niższym modelu: 147, ew. 156..
jak masz już te 25tys to dozbieraj trochę i będzie super 159![]()
Też o tym własnie chciałem napisać - ogólnie jeśli chcesz GT lub 159 to szukaj aut w okolicach tych 25tys - kupić się da tylko trzeba być bardziej uważnym. Ostatnio na forum jeden z użytkowników opisywał swój zakup 159 za nieduże pieniądze - jemu się udało.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]