Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Temat: Stopery do dywaników Alfa 159

Użytkownik Rowerzysta Avatar tasiek
    Auto
    159 1.9 JDTM 8v '07

Domyślnie

Super dzieki za fotki, chyba sie zdecydowalem na zakup tych konkretnie. A powiedz mi jeszcze nie smierdza?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Nigdy
    Mieszka w
    Okolice Oświęcimia
    Auto
    159 Sportwagon 2.4JTDm Q-Tronic

Domyślnie

Cytat Napisał tasiek Zobacz post
    Super dzieki za fotki, chyba sie zdecydowalem na zakup tych konkretnie. A powiedz mi jeszcze nie smierdza?
    Chłopaki ale żeby gumowe wycieraczki do 159? Toż to profanacja!!
    Nie no żartuje, każdy wkłada co mu się podoba Ale jak dla mnie te szmaciane pasują do wnętrza idealnie i nie zamieniłbym nigdy na gumy

Użytkownik Świeżak Avatar Azio
    Mieszka w
    Warszawa Ursynów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 120

Domyślnie

@tasiek
    Nie, nie smierdzą, nie trzeba choinek wieszać

Ale faktycznie są dosyć krótkie pod pedałami i bez stoperów czasami pedał sprzęgła zaczepia o brzeg.

@Nigdy
    Szmaciane mam na lato, na chlapę dokupiłem gumowe coby łatwiej bylo się pozbywać wody z kabiny. To nawet dla bezpieczeństwa, mniej szyby parują.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Evo666
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Cytat Napisał Nigdy Zobacz post
    Chłopaki ale żeby gumowe wycieraczki do 159? Toż to profanacja!!
    Nie no żartuje, każdy wkłada co mu się podoba Ale jak dla mnie te szmaciane pasują do wnętrza idealnie i nie zamieniłbym nigdy na gumy
    To powodzenia zyczę w zimę z zaparowanymi szybami. To co ladne nie zawsze jest praktyczne :-)

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Nigdy
    Mieszka w
    Okolice Oświęcimia
    Auto
    159 Sportwagon 2.4JTDm Q-Tronic

Domyślnie

Cytat Napisał Evo666 Zobacz post
    To powodzenia zyczę w zimę z zaparowanymi szybami. To co ladne nie zawsze jest praktyczne :-)
    To jest argument. Chociaż w poprzednim aucie (Dodge Caliber) też miałem szmaciaki i nie było problemu. Ale to auto z niczym nie miało problemów
    Będę hardkorem i zostawię też szmaciaki w 159. Zobaczymy czy wystąpi problem o którym piszecie

Użytkownik Rowerzysta Avatar kriswin
    Mieszka w
    Kraśnik
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 2008r.

Domyślnie

Ja też używam wyłacznie szmaciaków cały rok. Kiedyś miałem gumowe i w zimie tylko więcej wody zbierało się i wylewało do środka przy wyjmowaniu z roztopionym śniegiem. Szmaciaki trzymają wilgoć, ale za każdym razem można je łatwo wytrzepać.

Co do parowania to nie zauważyłem, nie wiem nawet czy bardziej nie paruje woda nazbierana w głębokich gumach podczas grzania.

Ale oczywiscie każdy ma własne doświadczenia.
    Ostatnio edytowane przez kriswin ; 29-11-2012 o 17:55
    "Jeśli celujesz w nic, zawsze trafisz!"

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

Cytat Napisał Azio Zobacz post

@Czarny_28
    Dlaczego odmawiać komuś prawa do doboru właściwych dywaników? Sprzedajacych jest cała masa, więc opiniowanie nawet tego typu zakupów nie jest bezcelowe.
    Rozumiem, że Twój staż w postaci 33 dni na forum i ponad 2tys postów w Twoim poczuciu może stawiać Cię ponad innymi, ale weź pod uwagę że każdy kiedyś zaczyna. I to co dla Ciebie jest śmieszne dla innego może byc istotne.
    po czym wywnioskowales ze moj staz na forum stawia mnie ponad innymi??Rozwodzicie sie nad pierdolami.Byl temat odnosnie dywanikow i bylo pisane ktore dywaniki pasuja idealnie wiec kupujcie te ktore sa sprawdzone,a nie wymyslajcie bo pozniej stopery nie pasuja,a to sa za krotkie,a to sie podwijaja,przesuwaja sie,smierdza,trzeba docinac itp itd

Użytkownik Rowerzysta Avatar berez
    Mieszka w
    SMI
    Auto
    159 1.9 JTDm 16V 2008r. (Mod: 180KM, 400Nm)

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    po czym wywnioskowales ze moj staz na forum stawia mnie ponad innymi??Rozwodzicie sie nad pierdolami.Byl temat odnosnie dywanikow i bylo pisane ktore dywaniki pasuja idealnie wiec kupujcie te ktore sa sprawdzone,a nie wymyslajcie bo pozniej stopery nie pasuja,a to sa za krotkie,a to sie podwijaja,przesuwaja sie,smierdza,trzeba docinac itp itd
    Dywaniki kupiłem "dedykowane" tutaj na forum i rozstaw stroperów nie pasuje, osobiście wkurvia mnie to że dywanik mi lata i podchodzi pod sprzęgło.
    Temat stoperów jest dla mnie interesujący, Czarny_28 jak chcesz sobie pogadać o choinkach to załóż nowy temat...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Evo666
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Czarny_28 czy ty nie widzisz że praktycznie wszyscy Ci zwracają uwagę że trujesz dupe o niczym i narzekasz na wszystko? Załóż sobie blooga, tam sie wyżal a nie linczuj wszystkich za to ze potrzebuja pomocy i chca się wypowiedzieć. Tylko tobie tu nic nie pasuje. Ja pierd... co za gość!

janio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Evo666 Zobacz post
    Tylko tobie tu nic nie pasuje. Ja pierd... co za gość!
    Nic dodać, nic ująć