Super dzieki za fotki, chyba sie zdecydowalem na zakup tych konkretnie. A powiedz mi jeszcze nie smierdza?
Super dzieki za fotki, chyba sie zdecydowalem na zakup tych konkretnie. A powiedz mi jeszcze nie smierdza?
@tasiek
Nie, nie smierdzą, nie trzeba choinek wieszać
Ale faktycznie są dosyć krótkie pod pedałami i bez stoperów czasami pedał sprzęgła zaczepia o brzeg.
@Nigdy
Szmaciane mam na lato, na chlapę dokupiłem gumowe coby łatwiej bylo się pozbywać wody z kabiny. To nawet dla bezpieczeństwa, mniej szyby parują.
Ja też używam wyłacznie szmaciaków cały rok. Kiedyś miałem gumowe i w zimie tylko więcej wody zbierało się i wylewało do środka przy wyjmowaniu z roztopionym śniegiem. Szmaciaki trzymają wilgoć, ale za każdym razem można je łatwo wytrzepać.
Co do parowania to nie zauważyłem, nie wiem nawet czy bardziej nie paruje woda nazbierana w głębokich gumach podczas grzania.
Ale oczywiscie każdy ma własne doświadczenia.
Ostatnio edytowane przez kriswin ; 29-11-2012 o 17:55
"Jeśli celujesz w nic, zawsze trafisz!"
po czym wywnioskowales ze moj staz na forum stawia mnie ponad innymi??Rozwodzicie sie nad pierdolami.Byl temat odnosnie dywanikow i bylo pisane ktore dywaniki pasuja idealnie wiec kupujcie te ktore sa sprawdzone,a nie wymyslajcie bo pozniej stopery nie pasuja,a to sa za krotkie,a to sie podwijaja,przesuwaja sie,smierdza,trzeba docinac itp itd
Czarny_28 czy ty nie widzisz że praktycznie wszyscy Ci zwracają uwagę że trujesz dupe o niczym i narzekasz na wszystko? Załóż sobie blooga, tam sie wyżal a nie linczuj wszystkich za to ze potrzebuja pomocy i chca się wypowiedzieć. Tylko tobie tu nic nie pasuje. Ja pierd... co za gość!