Witam mam pytanie jak w temacie. Chodzi o to czy jak podłącze przycisk otwieranie i zamykanie drzwi od środka czy on będzie działał czy trzeba jakieś moduł dodać?? Ja mam otwieranie wlewu paliwa i tcs off i mam jeszcze jedno puste miejsce.
Witam mam pytanie jak w temacie. Chodzi o to czy jak podłącze przycisk otwieranie i zamykanie drzwi od środka czy on będzie działał czy trzeba jakieś moduł dodać?? Ja mam otwieranie wlewu paliwa i tcs off i mam jeszcze jedno puste miejsce.
A masz fabryczny c.zamek? Sterowanie c. zamkiem z kluczyka? Myślę że nie gdyż c.zamek wewnątrz był gratis z ori. alarmem i zamkiem. Jeśli mam rację musisz dorabiać wszystko po kolei.
mam fabryczny c.zamek ciekawy po prostu jestem jak bym dodał na przykład taki przełącznik albo inny.
Myślałem o 156, nie wiedzieć czemu. Marek może podrzuci jakiś koncept
. Co do pustych przycisków ja mam 4: paliwo, tcs, c. zamek i wolne. A do czego? nie wiem po prostu jest.
156 też miała każda.........
to jak z tymi przyciskami czy jak dołożę c zamek to będzie działać czy trzeba jeszcze jakiś moduł????
Musisz popatrzeć w schematach elektrycznych albo może ktoś wyciągnie swoje przyciski (jak ma centralny w przycisku) i poda jakie muszą kable dochodzić. A u Ciebie majes jest nadmiar kabli w we wtyczce? Bo jak nie ma to sprawa jest jasna.
ja mam tylko otwieranie wlewu paliwa i tcs off a kabli idzie od pieruna w kostce która wpinamy do przycisków.
Myśle że jeśli auto jest przed 2001 (bo chyba wtedy dali guzior) to nie ma szans na montaż w stylu Plug&Play.