koledzy dziś w nocy ukradli mi z tylnej klapy napisy Alfa Romeo 1,9 Jtd wiecie można to kupić a możne ktoś ma do sprzedania
z góry dzięki za informację
koledzy dziś w nocy ukradli mi z tylnej klapy napisy Alfa Romeo 1,9 Jtd wiecie można to kupić a możne ktoś ma do sprzedania
z góry dzięki za informację
taki znaczek można kupic chocby na allegro czy wjakimś sklepie motoryzacyjnym tylko , że on kosztuje ponad 50 zł.
Takiemu "kolekcjonerowi" to bym dupsko skopała :twisted:
Mam nadzieje że nie uszkodzili lakieru przy wyciąganiu napisu, bo to by był dopiero ból..
Spróbuj u tego gościa może coś Ci dobierze...
http://www.allegro.pl/item421612474_...s_t_spark.html
Współczuję, ja za każdym razem jak przychodzę do autka to oglądam i też sie obawiam takich idiotów, którzy dla napisu zniszcza lakier, podważając znaczek nożem...
Za jaja do ściany bym takiego przybił!!!
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Alfamaniak156, myślę ze dorwę gościa a wtedy wpier.......
dziki koledzy lakieru nieszczęście nie uszkodzili
Kopnij go ode mnie w dupsko tak mocno jak tylko potrafisz...
i podpytaj tego gościa z Allegro o znaczki, a może lepiej nie...moze lepiej nie mieć tych znaczków i nie mieć problemu w przyszłości...
Rozważ to...
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
ja osobiście nie mam znaczków ale mi np. ukradli odblask z tylnego zderzaka... nowy w ASO 40zł.
A o tym aby założyć choć 156 myślałem...
Normalnie w ASO można też nabyć.
Mi znowuż jakiś czas temu ukradli znacki z alufelg.... oprócz tego zarysowali mi lakier włącznie z wgnieceniem go... i teraz jest problem ehhhhhh
a ja mam tylko znaczek na zamku od klapy i nie maja czego krasca chocby ukradli to mam 2 zapasowe po poprzednich alfusiach