Wczoraj w korku, siadła mi najprawdopodobniej pompka pedału sprzęgła. Sprzęgło chodzi wyjątkowo gładziutko, do tego jest duży problem ze wrzuceniem biegu. Gdzieś przy końcu dołapuje dopiero.
Wczoraj w korku, siadła mi najprawdopodobniej pompka pedału sprzęgła. Sprzęgło chodzi wyjątkowo gładziutko, do tego jest duży problem ze wrzuceniem biegu. Gdzieś przy końcu dołapuje dopiero.
Ostatnio edytowane przez Nika ; 11-12-2012 o 15:15
Regulacja wysokości świateł działa od wczoraj w zakresie 0-3 a podejrzewam że powinno tam być jeszcze 4 i 5. Coś się zacina![]()
Nie jestem do końca pewien, ale regulacja właśnie chyba jest tylko w zakresie 0-3![]()
Przynajmniej u mnie też tak jest 0-3![]()
U mnie nie ma pokrętła regulacji, ale nie spotkałem się jeszcze z zakresem większym niż 0-3
Hmmm od czego by tu zacząć wiec tak
W dniu dzisiejszym wypadł mi przewód paliwa zalewając cały silnik i miedzy innymi alternator który sie zapalił, otwierając maskę ujrzałem ogień.
Na szczęście udało mi sie wszystko ugasić i nic poważnego sie chyba nie stało Bella odpala tylko z alternatora dochodzą jakieś piski jakby łożysko (ładowanie w normie o dziwo)
I to przed samymi świętami a ...... by to strzelił
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
Popadalo troszke i ruszajac z miejsca trzymalem sobie Belle na jedynce i kolka sobie fajnie boksowaly az wpadlem w dziure, cos strzelilo i olej ze skrzyni wyciekl. Jutro na lawecie do mechanika i zobaczymy co to za prezent sobie zrobilem na swieta.
Z mojej Belli zrobił się zimowy low rider. Amorki z tylu przymarzaja. Szykuje się wymiana
Wysłane z mojego HTC One S