mialem wgięcie w alu, letniewyklepali mi ladnie, mucha nie siada... Z wizerunkowego punktu widzenia, szkoda AR dla stalówek. W dodatku, wiadomo, zaspy, bez kołpaków... auto wyglada jak stara ciota
))
mialem wgięcie w alu, letniewyklepali mi ladnie, mucha nie siada... Z wizerunkowego punktu widzenia, szkoda AR dla stalówek. W dodatku, wiadomo, zaspy, bez kołpaków... auto wyglada jak stara ciota
))
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Poprzedni właściciel mojej 147 uwazal, że na stalowkach wygląda gangstersko. Do dziś nie wiem co miał na myśli, ale jako uczciwy człowiek wolę jedzic na aluminiowych zeby sie komuś z gangsterem nie skojazyc![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ale sa też ludzie tacy jak ja, którzy na zimę kładą gume 195/65/15 i jaki jest sens w takim rozmiarze przepłacać za alusy...efekt i tak będzie mizerny. Inna sprawa jest w przypadku takiej 159 Ti lub Julki, gdzie na zimę się kładzie ładną 17, a na lato rozmiar większe.
Wiem drift'r że Ty zimowe masz 15 te standardowe alfowskie, miałem je w poprzedniej i ani te ładnie nie wyglądają, ani stalówki. Jak juz coś to tak jak pisałem, 17 na zimę i wtedy można śmigać na alusach bo auto wygląda świetnie cały rok![]()
Przepłacać?... Felgi stalowe o rozstawie 5x98 nie są zbyt pospolite i ciężko dostać używki w dobrej cenieKomplet ALU 15" lub nawet 16" można wyrwać w zbliżonej cenie
Jeśli miałbym nawet przepłacić za ALU parę złotych, to zrobiłbym to
![]()
Co innego jeśli ktoś ma stalówki i nie chce kupować kolejnego kompletu, żeby nie robić sobie kosztów![]()
Może nie jest zbyt obiektywny, ale na mojej zmiana ze stali na alu zrobiła dużą różnicę i to mimo 15
Chociaż teraz bym się zdecydował na 16 zimowe.
KHOTChill m8, stosowna emotka na końcu miała podkreślać niewinną zaczepkę.odnoszę wrażenie że nie doczytałeś mojej wypowiedzi do końca...Przecież ja tu o tym napisałem (patrz cyt. wyżej)
![]()
A mnie się widzi latem polakierować komplet stalówek na biało i wykaligrafować czerwonym lakierem w pięknym łuku "Alfa Romeo" i "Cuore sportivo" na brzegu. Co Ty na to?![]()
tu masz oklejone na biało standardowe 15' w 147 kolegi pabloilala a po prawej moja pierwsza Alfina w Irlandii. Foto ze spotu z chłopakami z Alfaowner
- - - Updated - - -
Ja do swojej 156 chciałem kupić stalówki ale koszt wychodził coś koło 280zł a za niecałe 400zł wyrwałem na szrocie ori alu 15' jak na zdjęciu wyżej. Czasami warto podzwonić po szrotach popytać.
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html