no to własnie ten co mi odpowiada,ale jak zacząłem mu opowiadac o tym jak bym chciał żeby to wyglądało pod maską to nie bardzo był zadowolony
dzieki coxu za namiar
no to własnie ten co mi odpowiada,ale jak zacząłem mu opowiadac o tym jak bym chciał żeby to wyglądało pod maską to nie bardzo był zadowolony
dzieki coxu za namiar
siemanko.. przyłącze sie do tematu .. gdyż zdecydowałem o założeniu lpg do mojej belli...
przez rok zrobiłem ponad 15 tysi wydaje mi sie ze wystarczająco poznałem auto..
i czas na tańszą jazdę.. lecz tu pojawia sie pytanie... gdzie zakładają dobry gaz,,
jestem z olkusza... i niestety żaden z warsztatów trudniący się tym zajęciem nie ma dość dobrych opinii
możecie coś konkretnego, sprawdzonego polecić..
tam gdzie ja, czyli http://gazeo.pl/Warsztaty-LPG-CNG/AU...firma,469.html
ale na termin możesz trochę poczekać![]()
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Powiem tak - gazowałem tam 3 auta, jestem baaaardzo zadowolony, zawsze rzeczowe podejście, diagnostyka auta przed gazowaniem i takie tam.
Mój kolega gazował tam, lexusa 4.0l koni też pare tam było i zadowolony.
Co do samego człowieka - wygląda na strasznego marude, który nie lubi jak mu sie coś mówiale i tak zrobi dobrze
- - - Updated - - -
z kolei - szerokim łukiem omijaj czerwony kosciółbo takiej kupy to dawno nie widziałem
![]()
147 powodów do zadowolenia
rozumiem ze ty tam zakładałeś.. i zdjęcie silnika które podesłać jest twoje.. i tak tam zakładają lpg
bo jak patrze jak niektórzy nasrają pod maske tych wtrysków kabli i t d .. to odechciewa mi sie ..
zdjęcie wrzucałem z innego montażu (nie Damiana) i to jest 166.
u mnie wygląda to tak:
![]()
teraz do niego dzwoniłem mówił ze 4500 zł za załozenie
no tanio może i nie jest, ale jak to mówią - oszczędność na LPG zaczyna się dopiero po montażu![]()
Ze mną rozmawiałeś i jak Ci mówię 2xR01 150km to tak zrób.
Zbrosławice omijaj, jak już czytałem Twoją wiadomość że nie chce monter zamienić magica na nic innego to miałem podejrzenia kto to - teraz mam pewność. Nie zrozum mnie źle -facet robi dobrze, zakłada dobrze i jak każdy zaliczył wtopę, ale przy tym to dziwny fan reduktorów magic co się czkawką jemu i kilku innym odbiło.
Cała reszta instalacji jest zaproponowana bardzo dobrze i pewnie dobrze ją założy - gorzej z wystrojeniem będzie i ten nieszczęsny magic. Próbowałeś gdzieś indziej, w Twojej okolicy jest kilka kumatych osób.
- - - Updated - - -
PS. Co do KME Gold to jak pamiętam GrzesiekK miał takowego i szybko wyleciał z wiadomego powodu - mróz. Co było potem nie wiem, ale nie sądzę żeby wleciał tam Magic 3....
Tak - Pana ze Zbrosławic wrzuciłem na czarną listę.
Na jednym z for - zacząłem rozmawiać z Szymonem z Auto-Box w Gliwicach.
Za kompletną instalację: Hama 2000 Zielone, STAG 3 isa2 plus, butle w kole, wlewie przy baku policzyl 4000zł.
Reduktor jaki mi zaproponował to MAGIC 3 BIG - mówiłem mu, że są takie a nie inne opinie na ten temat. Zapewniał mnie, że to jest najnowsza - poprawiona wersja. Daje gwarancję, że nic się z nim nie stanie. Wersja poprawiona, ma 2 oringi, jest walcowana i nie ma możliwości aby puściła gdzieś. Co więcej - mówił mi, że rozbierał ten reduktor i nie ma porównania z poprzednimi wersjami.
Pytałem o KME GOLD - zamarza. AC 01 250km - z jego doświadczenia wynika, że są wadliwe serie na rynku, które podczas "sportowej" jazdy i nagłych przyspieszeń nie trzymają ciśnienia. Jeśli chodzi o montaż 2x 150km AC 01 - powiedział, że można to też tak zrobić aczkolwiek pod maską będzie baardzo ciasno i nie może zagwarantować, że wszystko ładnie się pochowa.
W poniedziałek jadę do niego na diagnostykę komputerową, a później umawiam się na termin.