Ostatnio edytowane przez emcio ; 12-01-2013 o 20:03
heheh widzisz - tu jest twoja zabójcza kulturka
pozdrawiam serdecznie
- - - Updated - - -
swoją drogą fajnie tak w ciemno nic nie chciec![]()
147 powodów do zadowolenia
Kup moją, chce zmienić bo mi wózek dla córki nie wchodzi![]()
Peace and Lov
Cubus, do czerwca wezmę, trzeba zbierać hajs![]()
Ostatnio edytowane przez BiałyMudźin ; 13-01-2013 o 02:52
Pamiętaj, że Twój TS, którego mi oferowałeś też z gazemI - o ile mnie pamięć nie myli - do poprawek lakierniczych, podobnie jak 147 (chyba, że 147 od czasu, kiedy ostatni raz ją widziałem już zrobiona
)
- - - Updated - - -
A Ty Irek też przystopujBurząc się w taki sposób też świadczy to o Tobie
![]()
Ogólnie wczoraj nie miałem ochoty na rozmowę i miałem gorszy dzień, ale jak zobaczyłem co za brednie wypisuje to mnie poniosło.
No ale każdy już widział to poprawię chociaż post heh.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Baruś ok - ale on nie jest przeznaczony do tjuningu czy innego - został uderzony i robiony nie miał byc. ( chyba dostałeś dokładne zdjęcia uszkodzeń i jasno kawe na ławe, że auto jest uderzone - więc po co to paplanie|?)
A 147 akurat była zrobiona już dawno dawno. I cieniowanie lakieru chyba nie nazywasz robotą lakierniczą ... ale ja sie nie znam.
Poza tym o ile widzisz nigdzie sie autami nie chwale - bo nei mam takiej potrzeby, gdyż każde jest w 100% optycznie seryjne ( z wyjatkiem felg)
Co do gazu - nie wiem na ile czytasz forum, ale akurat jestem bardzo przychylny LPG w TS - więc wypunktowałem to akurat jako atut.
Ostatnio edytowane przez mattom ; 13-01-2013 o 20:07
147 powodów do zadowolenia