Na wiosnę to On cały silnik wyjmie i odnowi będzie lepiej niż z fabryki!
Na wiosnę to On cały silnik wyjmie i odnowi będzie lepiej niż z fabryki!
Gdybym miał ocieplany garaż i trochę miejsca, to dawno byłoby to zrobione. Wątpię żeby Tobie chciało się wszystko rozkręcać i wyciągać "pod chmurką" w minusowej temperaturze.
Do tego to bardzo nie zdrowe dla plastików, bo pękają jak szalone.
Dzięki ANET za miłe słówko, zawsze to zachęca do kolejnej pracy
Szczerze powiem, że kupując Alfę, nie wiedziałem, że aż tak bardzo wciągnę się w Jej remont i odnowę.
[QUOTE=Tytanowy;1075506]Gdybym miał ocieplany garaż i trochę miejsca, to dawno byłoby to zrobione. Wątpię żeby Tobie chciało się wszystko rozkręcać i wyciągać "pod chmurką" w minusowej temperaturze.
Do tego to bardzo nie zdrowe dla plastików, bo pękają jak szalone.
Ale ja Cię podziwiam, sam mam dosyć duży i ogrzewany garaż i jakoś nie mam chęci za bardzo grzebać przy samochodach w zimie.
Odnośnie plastików, masz absolutną rację, wystarczy że się odkształcą nie mówiąc już o pękaniu.
Nigdy nie podjął bym się prac które wykonałeś przy swoim aucie pod chmurką, dlatego ... gratuluję zacięcia i poświęcenia.
Dokończ prace jak się trochę ociepli.
Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam !
Od razu cieszy oko, trochę inaczej niż u innych i to mi się podoba. Jedyne co teraz nie za fajnie wygląda to ta wiązka od wtryskiwaczy, niestety u mnie jest to samo i będę musiał wykombinować na to jakiś oplot. Czekam na dalszy etap prac.
Na pewno dokończęczekam na typowo wiosenną temperaturę i biorę się za renowację.
Dziękuje i również pozdrawiam.
Na tym właśnie mi zależało, żeby wyróżniało się z "tłumu" i było inaczej niż u wszystkich.
Z tego co się orientuje, są takie gumowe osłony na to.. Musze się rozejrzeć i takowe zakupić.
Zapraszam do działu naszych Belli, a konkretnie do mojego tematu 164. Tam wszystkie postępy i renowacje.
Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa.
Na pewno będę z uwaga śledzić postęp prac!
Świetna robota i rewelacyjny efekt.Diabeł tkwi w szczegółachja się na wiosnę zabiorę za taki lifting komory silniczka tyle że TS
pozdrawiam
Jeżeli tylko znajdę coś sensownego i godnego uwagi, to na pewno napiszę.
Nie do końca wiem jak to wygląda, ale skoro efekt całkiem przyzwoity, to może i bym zrobił tak jak piszesz. Tak czy owak rozejrzę się za tymi "gumkami" i dam znać.
Dlatego starałem się, żeby była jakaś odmiana niż we wszystkich modelach
Życzę owocnej pracy i powodzenia !Jak pomalujesz i odnowisz, to podziel się zdjęciami.
Również pozdrawiam.