Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Temat: wahacz górny TRW wytrzymał tylko

Użytkownik Znawca Avatar karmal
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Maserati Ghibli S 3,0 410KM

Domyślnie

Cytat Napisał mlody67 Zobacz post
    juhas czytaj od początku
    Już miałem coś złośliwego napisać, ale się powstrzymałem ;-)

Łada Niva prod. 2010 w posiadaniu od 02.2017 )

Aktualnie Maserati Ghibli S

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia

Domyślnie

dzwoniłem dzis do ASO oryginalny wachacz podrożał od 2013r i kosztuje teraz 740 zł co za polityka zamiast obniżyc cene bo powoli trzeba to wymieniac i dbac o jakosc marki to podnoszą ceny zamiennnik z trw 450 zł
    jak życ panie premierze ??

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał bami159 Zobacz post
    dzwoniłem dzis do ASO oryginalny wachacz podrożał od 2013r i kosztuje teraz 740 zł co za polityka zamiast obniżyc cene bo powoli trzeba to wymieniac i dbac o jakosc marki to podnoszą ceny zamiennnik z trw 450 zł
    jak życ panie premierze ??
    Kupić zamiennik innej firmy, na przykład A.B.S. Działają, mają się dobrze. TRW obecnie jakiś badziew robi...
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał Tomek_KRK Zobacz post
    Kupić zamiennik innej firmy, na przykład A.B.S. Działają, mają się dobrze. TRW obecnie jakiś badziew robi...
    Jak sie kupuje Qap w opakowaniu trw to ja sie nie dziwie... Polecam fast, napewno wytrzyma wiecej niż trw...

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Cytat Napisał Tomek_KRK Zobacz post

co to za firma ta ABS bo nie moge tego nigdzie znaleźć?

http://moto.allegro.pl/wahacz-gorny-...978366994.html

a co sądzicie o tym magneti mareli?? z tego co wiem jest to firma która współpracuje z fiatem
    Ostatnio edytowane przez bami159 ; 25-01-2013 o 22:19

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    zabrze
    Auto
    Audi S8 D2.... Alfa 159 SW 1,9JTDM 16v

Domyślnie

dalej niewiemy dlaczego niechcesz reklamowac tego trw moze napiszesz cos wiecej gdzie kupiles jak byl zapakowany itp itc ( za ile kupiles ) moze masz jakis indeks bo jesli masz nowszy typ wahacz ( patrzac na to co szukasz na allegro) to jakies 1.5 roku temu nie bylo chyba jeszcze zamiennika trw ....... więc bardzo prawdopodbne ze kupiles jakiegos chinczyka w worku trw i teraz psujesz opinie

pracuje w branzy motoryzacyjnej jakies 7- lat i na trw reklamacje sie nie trafiaja ( zawsze moze byc jakas fabryczna wada czy cos ale nie wydaje mi sie aby wyszla ona po 1.5 roku tylko wyszlo by odrazu .......

z tego co widze pojawiły sie tez wahacze lemfordera moge ci poszukac czy maja juz gdzies w sprzedaży ....

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Cytat Napisał tomekzabrze Zobacz post
    dalej niewiemy dlaczego niechcesz reklamowac tego trw moze napiszesz cos wiecej gdzie kupiles jak byl zapakowany itp itc ( za ile kupiles ) moze masz jakis indeks bo jesli masz nowszy typ wahacz ( patrzac na to co szukasz na allegro) to jakies 1.5 roku temu nie bylo chyba jeszcze zamiennika trw ....... więc bardzo prawdopodbne ze kupiles jakiegos chinczyka w worku trw i teraz psujesz opinie

pracuje w branzy motoryzacyjnej jakies 7- lat i na trw reklamacje sie nie trafiaja ( zawsze moze byc jakas fabryczna wada czy cos ale nie wydaje mi sie aby wyszla ona po 1.5 roku tylko wyszlo by odrazu .......

z tego co widze pojawiły sie tez wahacze lemfordera moge ci poszukac czy maja juz gdzies w sprzedaży ....
    kupiłem w sklepie z częsciami samochodowymi DATA Auto w Tychach zapakowany był orginalnie w worek trw zaplaciłem cos kolo 300 zł bede go reklamowac tylko jest problem przeciez nie zostawie auta na podnosniku bez wahacza musze kupic nowy zamontowac i wtedy ewentualnie dochodzic swoich praw. w poprzedniej 147 tez wymieniałem wahacze na trw i było ok a tu zaskoczenie 20 tys i sworzeń wybity. dziury omijam szerokim łukiem!!!
    orginalne zawieszenie wytrzymują długo mam 150 tys przejechane wszytsko w orginale prócz jednego wachacza który wysiadł po 20 tys
    a co to za firma ten lemforder ??
    czyli co może byc podróba trw?

wygladał tak jak go kupiłem http://moto.allegro.pl/wahacz-wahacz...938679891.html
    Ostatnio edytowane przez bami159 ; 27-01-2013 o 13:13

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Węgorz
    Mieszka w
    Skoczów
    Auto
    Ibiza TDI i AR 159 SW 1.9 16V 2007

Domyślnie

Cytat Napisał bami159 Zobacz post
    a co to za firma ten lemforder ??
    czyli co może byc podróba trw?
    Lemforder z pewnością jest lepszy od TRW (idzie na pierwszy montaż do np. BMW) ,problem polega jednak na tym ,że nie są dla 159 -tki dostępne.Obdzwoniłem całą Polskę i okazuje się ,że oferty sklepowe to fikcja,klient widzi katalogi z wypasionym asortymentem a kiedy jestem zdecydowany kupić to na jeden muszę czekać miesiąc a na drugi niewiadomo jak długo... Kupiłem więc u Damiana S. TRW ( wahacze górne)- wyglądają na oryginały,założone dwa dni temu i zobaczymy ile na nich przejadę.
    Mój mechanik miał reklamację niedawno na TRW ale czy to był oryginał czy zamiennik zamiennika tego nikt nie wie...

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    zabrze
    Auto
    Audi S8 D2.... Alfa 159 SW 1,9JTDM 16v

Domyślnie

wielu ludzi co reklamuje dosc czesto ma wywalony inny element zawieszenia ktory czesto wybija nowe elementy.... poszukam jutro tego lemfordera

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał tomekzabrze Zobacz post
    wielu ludzi co reklamuje dosc czesto ma wywalony inny element zawieszenia ktory czesto wybija nowe elementy.... poszukam jutro tego lemfordera
    Ja też reklamowałem 2x TRW. Jeden wytrzymał 30 km.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów