dzwoniłem dzis do ASO oryginalny wachacz podrożał od 2013r i kosztuje teraz 740 złco za polityka zamiast obniżyc cene bo powoli trzeba to wymieniac i dbac o jakosc marki to podnoszą ceny zamiennnik z trw 450 zł
jak życ panie premierze ??
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
co to za firma ta ABS bo nie moge tego nigdzie znaleźć?
http://moto.allegro.pl/wahacz-gorny-...978366994.html
a co sądzicie o tym magneti mareli?? z tego co wiem jest to firma która współpracuje z fiatem
Ostatnio edytowane przez bami159 ; 25-01-2013 o 22:19
dalej niewiemy dlaczego niechcesz reklamowac tego trw moze napiszesz cos wiecej gdzie kupiles jak byl zapakowany itp itc ( za ile kupiles ) moze masz jakis indeks bo jesli masz nowszy typ wahacz ( patrzac na to co szukasz na allegro) to jakies 1.5 roku temu nie bylo chyba jeszcze zamiennika trw ....... więc bardzo prawdopodbne ze kupiles jakiegos chinczyka w worku trw i teraz psujesz opinie
pracuje w branzy motoryzacyjnej jakies 7- lat i na trw reklamacje sie nie trafiaja ( zawsze moze byc jakas fabryczna wada czy cos ale nie wydaje mi sie aby wyszla ona po 1.5 roku tylko wyszlo by odrazu .......
z tego co widze pojawiły sie tez wahacze lemfordera moge ci poszukac czy maja juz gdzies w sprzedaży ....
kupiłem w sklepie z częsciami samochodowymi DATA Auto w Tychach zapakowany był orginalnie w worek trw zaplaciłem cos kolo 300 zł bede go reklamowac tylko jest problem przeciez nie zostawie auta na podnosniku bez wahacza musze kupic nowy zamontowac i wtedy ewentualnie dochodzic swoich praw. w poprzedniej 147 tez wymieniałem wahacze na trw i było ok a tu zaskoczenie 20 tys i sworzeń wybity. dziury omijam szerokim łukiem!!!
orginalne zawieszenie wytrzymują długo mam 150 tys przejechane wszytsko w orginale prócz jednego wachacza który wysiadł po 20 tys
a co to za firma ten lemforder ??
czyli co może byc podróba trw?
wygladał tak jak go kupiłem http://moto.allegro.pl/wahacz-wahacz...938679891.html
Ostatnio edytowane przez bami159 ; 27-01-2013 o 13:13
Lemforder z pewnością jest lepszy od TRW (idzie na pierwszy montaż do np. BMW) ,problem polega jednak na tym ,że nie są dla 159 -tki dostępne.Obdzwoniłem całą Polskę i okazuje się ,że oferty sklepowe to fikcja,klient widzi katalogi z wypasionym asortymentem a kiedy jestem zdecydowany kupić to na jeden muszę czekać miesiąc a na drugi niewiadomo jak długo... Kupiłem więc u Damiana S. TRW ( wahacze górne)- wyglądają na oryginały,założone dwa dni temu i zobaczymy ile na nich przejadę.
Mój mechanik miał reklamację niedawno na TRW ale czy to był oryginał czy zamiennik zamiennika tego nikt nie wie...
wielu ludzi co reklamuje dosc czesto ma wywalony inny element zawieszenia ktory czesto wybija nowe elementy.... poszukam jutro tego lemfordera
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów