Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Temat: [159] fotochromatyczne/ ogrzewane lusterka boczne - czy mam?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

"Ja mam ale nie pokaże."

Tu nie chodzi o dowierzanie tylko o dowód istnienia takiej opcji. Nr OE itp

Wysłane z mojego GT-I9000
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Była 156 SW JTDM 1.9 2003 140 KM, jest 159 SW JTDM 2.0 2009/10 170 KM Distinctive

Domyślnie

Cytat Napisał BURATINO Zobacz post
    Co niektorzy sa ciezcy,to ze czegos nie posiadacie w swoich pojazdach,badz nie widzieliscie tego,nie znaczy wcale ze tego Alfa nie posiada na stanie.Niedowiarkow odsylam,niech sobie przeanalizuja wyposazenie w mojej Alfie,na podstawie nr.VIN
    NR jest w temacie-Prosba o sprawdzenie nr VIN,strona 28
    525-lusterka zewnetrzne/wewnetrzne elektrochromatyczne
    Jak ja sprawdzałem VIN mojej belli to tez wyskoczyło "525-lusterka zewnetrzne/wewnetrzne elektrochromatyczne". Lusterko wewnętrzne na pewno się ściemnia. Zewnętrzne - niestety nie zauważyłem żeby się przyciemniały.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar loco145
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Czarna 159 16Virs 07r

Domyślnie

Nie chce innego tematu zakładać więc pytam tu gdzie mam szukać kabli do lusterka po stronie pasażera bo mi tamto nie grzeje coś:/ winna mata grzewcza pod lusterkiem ?? bo kurcze lewe grzeje normalnie a prawe coś nie chce:/

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Evo666
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Cytat Napisał loco145 Zobacz post
    Nie chce innego tematu zakładać więc pytam tu gdzie mam szukać kabli do lusterka po stronie pasażera bo mi tamto nie grzeje coś:/ winna mata grzewcza pod lusterkiem ?? bo kurcze lewe grzeje normalnie a prawe coś nie chce:/
    Dobrze ze nie zakladasz nowego tematu, ale szukać to tez ci sie za bardzo nie chce, co?
    Najpierw szukaj potem pisz...
    Prosze link, 5 euro sie nalezy...
    http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._padazera.html

Mieszka w
    Opole
    Auto
    Czarna 159 16Virs 07r

Domyślnie

Ten temat przerobilem ale niestety tam jest tylko o samym lusterku nie o kablach. U mnie problem lezy gdzie indziej.

Swoja droga kolego "evo666" juz nie raz widzialem ze jedziesz na wszystkich ze sie szukac nie chce itp. Daj sobie z tym troche siana. Widocznie skoro pytam to nie znalazlem tego co potrzebowalem. Druga sprawa taka ze chyba forum jest od tego zeby pytac a nie zeby jechac tu na wszystkich jak leci. Robmy tak dalej to moze faktycznie bedzie tak ze forum zniknie bo nikt nie bedzie na nim nic pisal bo sie beda bali ze zaraz wielkie ale bedzie. Ciekawe czy Ty tak zawsze wszystko sobie znajdywales i o nic nie pytales...

Do admin: przepraszam bardzo za wypowiedz ale juz ktorys raz z kolei to widze i wkurza mnie to...

Pozdrawiam

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Jak zdejmiesz wkład to będziesz miał 2 kabelki od maty. Sprawdź czy jest napięcie na tych kablach po włączeniu ogrzewania tylnej szyby oraz sprawdź przejście na macie.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Swoja droga kolego "evo666" juz nie raz widzialem ze jedziesz na wszystkich ze sie szukac nie chce itp.
    Koleżko, jakbys nie zauważyl to tez staram sie pomóc, linka dostales adekwatnego to opisanego twojego problemu, szukasz przewodów to w linku masz podane jak sie do nich dostac. Skoro to nie wystarczajaco to moze popracuj nad definiowaniem jasno problemów.
    Ostatnio edytowane przez Evo666 ; 01-02-2013 o 18:49

Mieszka w
    Opole
    Auto
    Czarna 159 16Virs 07r

Domyślnie

Cytat Napisał Evo666 Zobacz post
    Koleżko, jakbys nie zauważyl to tez staram sie pomóc, linka dostales adekwatnego to opisanego twojego problemu,
    no i znowu to samo... PO CO TO "CFANIACTWO" ?? jasno napisałem że nie tam leży problem bo to sprawdziłem... dziękuje za linka ale już go przekopałem... popatrz jak inni piszą spokojnie bez unoszenia i cwaniakowania to tylko taka moja uwaga...

Cytat Napisał jaboleq Zobacz post
    Jak zdejmiesz wkład to będziesz miał 2 kabelki od maty. Sprawdź czy jest napięcie na tych kablach po włączeniu ogrzewania tylnej szyby oraz sprawdź przejście na macie.
    No właśnie kolego tam sprawdziłem i nic kable całe, styki ok chyba coś gdzieś niżej jest nie tak... Jutro będe szukał może gdzieś w drzwiach leży problem

Użytkownik Romeo Avatar oops2k
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Navara - byla, 159SW - jest!

Domyślnie

A co ci miernik pokazuje?

Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

no i znowu to samo... PO CO TO "CFANIACTWO" ?? jasno napisałem że nie tam leży problem bo to sprawdziłem... dziękuje za linka ale już go przekopałem
    wybacz ale swoje nauki zachowaj dla siebie.
    W dziale z poradnikami znajdziesz jak rozebrać boczek i dostać się do całego okablowania, schemat instalacyjny możesz wyciągnąć np z eLearna. I podstawą jest, tak jak kolega wyżej napisał, najpierw sprawdzic czy w ogóle jest podawane napięcie na mate.
    Ostatnio edytowane przez Evo666 ; 02-02-2013 o 08:03