Jeśli a3 1.9 nie jest w zasięgu to gdzie jest a4 quattro V6 TDI??![]()
Jeśli a3 1.9 nie jest w zasięgu to gdzie jest a4 quattro V6 TDI??![]()
no widzisz i pod nosem masz ,i nawet klubowa
mialo byc oszczednie a sobie a4 qatro chcesz zafundowac
Jak znajdziesz jakąś interesującą Cię alfę to napisz na forum regionalnym. Ktoś na pewno będzie miły i za browarka obejrzy ją. Ktoś, kto ma na co dzień stycznośc z tym autem wie na co zwrócić uwagę, czego się wystrzegać.
wlasnie czytalem o tym modelu audi 2.5 na jakiejs stronce i wszyscy praktycznie narzekaja na napedy,zawieszenie i silnik....a dziwila mnie ta niska cena
Kojarzę chyba to auto. Właściciel sam robił wnętrze, o ile mnie pamięć nie myli o oferował się z tym na forum
Przebieg maławy... ciekawe, w jakim stopniu prawdziwy.
A moje Stilo poszło za 6500. Idealne technicznie poza poduszką pod silnikiem do wymiany. I do drobnych poprawek lakierniczych.
nie ma niezawodnych silnikow ,tym bardziej w autach pare lat majacych ,moja tez na sprzedaz za smieszna kase bo stoi bidula
za ta audi a4 koles chce 8tys....to nie duzo jak za taki samochod...ale skoro praktycznie wszyscu uzytkownicy narzekaja to cos jest na rzeczy
- - - Updated - - -
przebieg wedlug mnie nierealny w tej alfie ale musze do kolesia napisac...pogadac...moze kupie
szukaj a znajdziesz ja trafiłem piękną sztukę za 8.900 ponad rok temu sam jeżdżę tylko w niedzielę bo na co dzień mam firmowy-darmowy, alfa stoi w garażu plus osiem stopni. Zawias w porządku trw doinwestowana, będzie na sprzedaż pod koniec lata prawdopodobnie. tak że są takie auta tylko trzeba szukać najlepiej na wiosce w anonsach itp. Ja oglądałem allegrowe na śląsku w Łodzi Radomiu i sama padaczka się trafiała. Ta ze sląska to dziury w fotelach miała a właściciel siedem kafli wołał.